Ton Spamer

Kent 14 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ton Spamer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Ton Spamer heeft 3 klassenfoto's en kent 14 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Begon in 1952 in de Jan Kruyff...

  Begon in 1952 in de Jan Kruyffstraat. Directeur was eerst Wols, later Teuns. Aan Teuns, Bekkers, Brakkee en Odijk bewaar ik zeer goede herinneringen. Kan een boek schrijven over die periode en over onze contacten met de meisjes van de 'zusterschool' (letterlijk en figuurlijk) Lucia in de Aert van Nesstraat. Heb ook nog foto's van die periode, ook van het gebouw. Wil herinneringen graag delen.

  2012, Ton Spamer

  Ik was van augustus 1961 tot j...

  Ik was van augustus 1961 tot januari 1967 directeur en werkte samen met de zusters Josefa, Blandina, Alfonsis, Crescentia en Monica. Bij mijn benoeming was ik met mijn 24 jaren de jongste directeur van Nederland en moest toestemming hebben om te mogen beginnen. We hebben een heel plezierige tijd in Dokkum gehad en we bewaren fijne herinneringen aan leerlingen, buren en kennissen.

  2012, Ton Spamer

  Was leraar geschiedenis en sta...

  Was leraar geschiedenis en staatsinrichting. Heerlijke tijd, heerlijke leerlingen. Ben na stembandoperaties in '84 en '85 gestopt en intern voorlichter bij OMO in Tilburg geworden. Vandaar naar veel landelijke besturen en commissies tot '98. Doe nu historisch onderzoek, publiceer, geef lezingen en cursussen, doe nog aan bergwandelen en droom 's nachts nog wel eens van deze of gene PCD-leerling!

  2004, Ton Spamer
  ?