Ton Schoonebeek

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ton Schoonebeek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ton Schoonebeek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Strookman die je altijd verwees naar "kroniek" als strafwerk.

  Strookman die je altijd verwees naar "kroniek" als strafwerk. Sneep die enigzins met consumptie sprak en die zeer regelmatig in de maling werd genomen door bv het hele klaslokaal "om te draaien". "Knulle bul" Rook van Nederlands. Engels met "on the double" van Eijk. Frau Schwab van Muziekles. "He hoor je me nu".( Kon overigens wel goed piano spelen!) Mompel Moentje (Natuurkunde) die altijd even een aanloop nam als hij Rrrrrrrrene van de Wetering aansprak op zijn gedrag. Peer van Houwelingen die regelmatig "tegen de Kat z'n Kut" zat te praten en zich daarna verontschuldigde voor zijn taalgebruik! Werkweek naar Polen. Skieen op de Tempelberg in Zuid Duitsland. Klaverjassen en Disco's in de aula van de Amerongenstraat. en nog veel meer. Leuke Tijd!

  Snoeck Henkemansschool, 1980

  De kuilviering op vrijdag middag.

  De kuilviering op vrijdag middag. Juf van der Geest Piet Olsthoorn, Meester Briede, Meester van Gerwen en meester wouters. Nog een keer de groep KISS nagedaan tijdens de kuilviering. Leuke Tijd!

  De Oase, 1974

  Exotische examenstunt, Aula volgestort met zand palmbomen, muurschilderingen.

  Exotische examenstunt, Aula volgestort met zand palmbomen, muurschilderingen. Klaverjassen in de aula. Namen: Willem Romp, Marcel Schwirtz, Etienne Raymond Hornsveld etc. etc.

  Haagsche Scholen Combinatie, 1986

  ?