Ton Schobben

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ton Schobben en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Ton Schobben heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mevr Telgenhoff,Meneer Braat,En het hoofd Louwers Ik weet niet zo heel veel meer van deze school mischien om dat ik na de derde klas naar een andere school ben gegaan.

  Mevr Telgenhoff,Meneer Braat,En het hoofd Louwers Ik weet niet zo heel veel meer van deze school mischien om dat ik na de derde klas naar een andere school ben gegaan.Carel Wolf zegt me wel iets Maria versendaal ook Verder komen er namen bij me op als Ton van de heuvel, yerrie cuppen,Lucia,Nelly Pluut, Ria Kalk,verder nog wat gezichten maar geen namen.

  Openbare Lagere School 'De ..., 1971

  Namen die ik me herinner Tom Visser, Niek Stoop, Wim kok, Martie, Fred Mulder, Hulst, Mona Pezik, Moniek de Weerd, Hennie de Wit, Ingrid van Eyk,Sandra Voogd, Sandy Hutting, Lafleur, Pattsie, Saskia, Karin Michillse, Anneke de Vries (schippers dochter) en

  Namen die ik me herinner Tom Visser, Niek Stoop, Wim kok, Martie, Fred Mulder, Hulst, Mona Pezik, Moniek de Weerd, Hennie de Wit, Ingrid van Eyk,Sandra Voogd, Sandy Hutting, Lafleur, Pattsie, Saskia, Karin Michillse, Anneke de Vries (schippers dochter) en van de leraren-ressen uiteraard Paul Verstralen. Ik herinner me nog goed zijn brommer en dat hij ging trouwen met ik dacht als ik me goed herinner Marian en natuurlijk Bas Muilwijk hij woonde ook in Zuidwijk en ik weet nog dat hij weleens met me op liep naar huis. Ook herinner ik me mw. van Keulen en Emiel Hazelzet en van der Hurk met de liedjes ome jo uit almelo en cowboy billie boe.

  O.L. v. Lourdesschool, 1973

  ?