Bekijk het volledige profiel van Ton Rombout en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Ton Rombout heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Fred Batten (Nederlands) en Va...

Fred Batten (Nederlands) en Van der Meulen (Frans)waren mijn favoriete leraren. Bij Van der Meulen kwam ik thuis om naar experimentele muziek te luisteren. Na de derde ging ik naar HBS-B en nam afscheid van Ad, Frieda (?) en Remco. Na vier jaar moest ik wat gaan doen, maar bleef prompt zitten. Ik zie nog het verbaasde gezicht van Bolkestein. Tom Swaak, Truus v.d. Heijden, Robbie Metkemeier e.a. stoomden door naar HBS-B 1965. Laatste twee jaar jongensklas, met Roelof, Frits e.a.. Goed basketbalklasseteam, dat speelde tegen schoolteams in heel Amsterdam. Ik gaf feesten voor school bij mijn tante Truus op de hoek Prinsengracht/Utrechtsestraat en verdiende een beetje bij, totdat de speelautomaat uit het raam werd gekieperd. Dansen op John Coltrane, hoe is dat ooit mogelijk geweest. Schoolfeesten van The Outsiders (ik wist niet wat ik zag) tot hoe heet-ie ook alweer Twentyfour hours from Tulsa. Beckering met zijn lepel, Schaafsma met zijn voorkeuren, Jensma met zijn pijp, Binky Brouwer, een vreselijke natuurkundeleraar met schriftelijke overhoringen; ik kan ze me allemaal nog herinneren, maar veel ook niet. Rancke was een geweldige geschiedenisleraar en entertainer.

2003, Ton Rombout

kan me Jaap en Joop Hagens, Fr...

kan me Jaap en Joop Hagens, Frieda Koeman, Hans Geek, Bert v.d. Pol, Marijke, Yvonne en Nico van Raaij herinneren. Ook enkele anderen. Groeneveld was een fantastische meester. Ben nog aantal jaren op de reunies geweest. Valkeveen was een leuk uitje en het onontgonnen terrein achter de school een prima, avontuurlijk speelterrein.

2003, Ton Rombout
?