Ton Quaedflieg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ton Quaedflieg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ton Quaedflieg heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Opleiding voor de marine gedaan was wel een prettige school.

  Opleiding voor de marine gedaan was wel een prettige school.

  Amstel Academie, 1987

  Het was een wereld school ik was verhuisd van Bleijerheide naar Nulland met nog wat jongens en dat gaf wel eens leuke knokpartijtjes tussen Bleijerheide en Nulland.

  Het was een wereld school ik was verhuisd van Bleijerheide naar Nulland met nog wat jongens en dat gaf wel eens leuke knokpartijtjes tussen Bleijerheide en Nulland.Het was toen een jongensklas en deden we de communie met de meisjes van de school uit de Bleijerheiderstraat,zijn er nog foto's uit dat jaar ongeveer in Mei 1966 ?

  St Jozefschool, 1964

  Het was een heel leuke kleine school wel wat streng maar toch een hoop plezier gehad ik was extern maar kon het ook goed vinden met de interne leerlingen,ik vindt het best jammer dat de school niet meer bestaat als ik weer eens in Bleijerheide ben ga ik a

  Het was een heel leuke kleine school wel wat streng maar toch een hoop plezier gehad ik was extern maar kon het ook goed vinden met de interne leerlingen,ik vindt het best jammer dat de school niet meer bestaat als ik weer eens in Bleijerheide ben ga ik altijd weer eens kijken ook omdat ik op de lagere school aan de overkant heb gezeten en die is ook afgebroken

  Mavo Bleijerheide, 1970

  ?