Bekijk het volledige profiel van ton leenaars en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

ton leenaars heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

oorlogsijd. zaten een aantal j...

oorlogsijd. zaten een aantal jaren op de school van st.Anna, waat we te voet naar toe lipen. Onze school wasgevorderd door de Duitsers, Later zat ik op de school van den Besterd.Ook in Tilburg

2013, ton leenaars

Ik zat op deze school van '47 ...

Ik zat op deze school van '47 tot '51 en was dus een amsc-er. IK DACHT DAT MIJN ROEPING WAS OM DE "HEIDENEN"TE GAAN BEKEREN. mAAR LATER KWAM IK ER ACHTER DAT ER NOG MEER WAS DAN ALLEEN PATERS EN BROEDERS. op DE DONDERDAGMIDDAGEN GINGEN WE ALTIJD VOETBALLEN OP DE gILZERBAAN. EEN VAN DE JONGENS WAAR IK VEEL MEE OM GING WAS PIET VAN MENSVOORT EN WIM ARTS.TONEELSPELEN EN ZINGEN WAREN MIJN HOBBIES.fAVORIETE LERAREN WAREN PATER ALFONS VAN GORP 9 FRANS0 EN PATER SARS (WISKUNDE)

2006, ton leenaars

het fietsen van Tilburg naar D...

het fietsen van Tilburg naar Dongen.Onderweg planten benoemen voor de biologielesvan br Montanus. De lessen van Bosje, "Kom eens bij d'n bord, Pellenaars" We spijbelden ook wel eens als het gevroren had om te kunnen gaan schaatsen.

2006, ton leenaars
?