ton kroon

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ton kroon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ton kroon heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb 1 jaar electro gedaan en 2 jaar metaal ben daarna van school gegaan.

  Ik heb 1 jaar electro gedaan en 2 jaar metaal ben daarna van school gegaan.IK weet nog dat er een leerkracht was die altijd met een singer? sportauto kwam. De rest ben ik gewoon kwijt.

  Concordia Inter Nos, 1966

  Ik kan mij niet zo veel meer herinneren ik ben 2x blijven zitten dus heb heel wat voorbij zien schuiven.

  Ik kan mij niet zo veel meer herinneren ik ben 2x blijven zitten dus heb heel wat voorbij zien schuiven.Ik weet nog wel dat we een surinaamse meester hadden.( met glazen oog?) Klasgenoten waren volgens mij Hans Langerijs.Louis Teeseling.Frank Mertens(van de electrowinkel v/d hoopstraat)Peter Reijerkerk(aardappelhandel gr v prinstererstr. André Venema.Meer namen weet ik even niet.Van de naast gelegen kleuterschool (naam weet ik ook niet meer) herinner ik mij alleen juf van buuren die als ze boos was met haar handen in haar wangen kneep en schreeuwend voor je kwam staan. Mocht iemand nog foto's hebben met namen,ik hou me aanbevolen.IK woonde cliffordstraat 29. Voornaam + achternaam aan elkaar, het bekende teken, hetepost (in het engels), punt, daarna com

  van Bosseschool, 1958

  ?