Ton Horst

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ton Horst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Ton Horst heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school.

  Leuke school. Meneer Bakker, streng maar leuke man. Meneer Otten, zij favoriete bezigheid was canons zingen en zo dat de hele school het kon horen. Meneer v.d. Born (Rinkelekink boem, en dat is slecht voor je gezondheid). Meneer Hazekamp, verreweg de leukste, draaide films op zijn verjaardag.

  Lwj van Hasseltschool, 1971

  Juffrouw Stok draaide met haar hele mond als ze "rond" zei.

  Juffrouw Stok draaide met haar hele mond als ze "rond" zei. Juffrouw Dop was ik eerst bang voor en later "verliefd" op. Juffrouw Burggraaf was heel streng, maar die heb ik heel kort gehad omdat wij gingen verhuizen. Zij is overigens onlangs overleden. Meester Winter kneep je in je wang en als hij de kracht had gehad, had hij je er aan opgetild.

  Rehobothschool, 1967

  Fantastische tijd gehad.

  Fantastische tijd gehad. Frans Kwantes, er ging een gejuich op toen we die in de tweede als mentor kregen. Veel en verschrikkelijk gelachen. Rector Sinnema, een geweldige man met een stem als een kanon maar met humor en altijd een sigaar in zijn hoofd. Bert Bezemer samen met Kwantes en Voogd en prachtig trio. Ik ben jarenlang verliefd geweest op Monique Roosen, die ik nooit heb durven vragen.

  Comenius College, 1975

  ?