Bekijk het volledige profiel van Ton Hoogeveen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Ton Hoogeveen heeft 1 klassenfoto's en kent 49 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb slechts kort op deze sc...

Ik heb slechts kort op deze school gezeten maar het was een leuke tijd. Destijds zat ik in de 5e klas en kan me Rob van Rooijen en Gerard? Duister nog goed herinneren. Meester Raaff kan ik mij ook nog herinneren. Ik woonde toen aan de Hoofdvaart en ben daarna verhuist naar Anna Paulowna. Ik heb in die tijd een toneelstukje? ingestudeert bij mij thuis samen met 5 of 6 klasgenoten (allen dames) Hun namen ben ik vergeten. Wie weet hoor ik via deze site nog eens wat.

2004, Ton Hoogeveen

In verband met een nieuwe prov...

In verband met een nieuwe provider moest ik me weer opnieuw aanmelden. Deze is dus de juiste en de vorige is niet meer relevant. De Oostpolderschool, OLS III dus. Ja een fantastische tijd op een klein schooltje onder leiding van meester en juf Brandenburg. Kleine klassen, schoolzwemmen in het Oude Veer, twee aan twee op de fiets daar naar toe, de schooltuintjes, slagbal, op reis met de ketting, je eerste vriendinnetje. Te veel om op te noemen. Gelukkig zie ik nog veel oud schoolgenoten in de polder.

2004, Ton Hoogeveen

Heel veel herinneringen. Het l...

Heel veel herinneringen. Het leuke is dat ik in de loop der jaren weer vele oud klasgenoten ben tegengekomen op het werk of zomaar ergens in Schagen en omgeving.

2004, Ton Hoogeveen
?