Bekijk het volledige profiel van Ton Hoefnagel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Ton Hoefnagel heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Directeur van Koppen(Klus gaf ...

Directeur van Koppen(Klus gaf Engels), Dries van den Akker (Duits en Aardrijkskunde), Bak (Natuurkunde), Maassen (Frans en Boekhouden), van Dorp (Geschiedenis en Nederlands), Rethans en later Mevr. Kerstens (Kee) Wiskunde. Na het schriftelijk examen werd ik van school gestuurd omdat we met een aantal jongens de dag na het schriftelijk examen met de meisjes van de Anthonius mulo op de fiets naar Meyerdal zijn gegaan. Daar ik het opgelegde strafwerk niet gemaakt had, werd ik van school gestuurd. Pater Commandeur heeft een bemiddelende rol gespeeld om mij weer op school te krijgen en daar was van Koppen, vanwege zijn ontzag voor de geestelijkheid, helemaal niet blij mee. Klasgenoten: Jan van Peer, Martin van der Hulst, Loek Stuit, Wil Flipse, rest volgt

2004, Ton Hoefnagel

gegevens zie St. Paulus mulo...

gegevens zie St. Paulus mulo

2004, Ton Hoefnagel

Bovenmeester Lindeman,meester ...

Bovenmeester Lindeman,meester van Velzen. Versteeg, Lukas en ook Juffrouw Tak en Storm. Klasgenoten: Huib Kouwenhoven, Huib Verbruggen, Piet(?) Schapers, Piet van de Heuvel, rest ?

2004, Ton Hoefnagel
?