Ton Gobits

Kent 8 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ton Gobits en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ton Gobits heeft 1 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Over het algemeen best wel aardige mensen, die hun best deden ons iets te leren.

  Over het algemeen best wel aardige mensen, die hun best deden ons iets te leren. Er was echter 1 enorme etter: ene v.d. Steen (maatschappijleer), die nooit voor de klas had mogen staan. Echt zo'n gefrusteerd kereltje met een 'niet te pruimen vak' die nooit begrepen heeft dat respect verdiend moet worden en dat je dat nooit kunt afdwingen.

  Katholieke Pedagogische Aka..., 1974

  Ik herinner me o.

  Ik herinner me o.a. Johan Tukker waar ik in die tij veel mee optrok. Handenarbeid van zuster Murkes. Handelskennis van van der Voort: veel kletsen maar lesgeven ho maar. Borkus was denk ik wel een goede directeur. Engels van van Zwieten, Nederland van mejuffrouw van Onzen. Hoewel mijn hoofd niet zo naar studeren stond, toch een leuke tijd gehad. Heb in de nieuwbouw (wij zaten in de barakken) nog wel de nodige mensen ontmoet bij een reunie.

  R.K. Scholengemeenschap Pre..., 1971

  Achteraf gezien: een heel degelijke school, waar ik toch nog wel met plezier aan terugdenk.

  Achteraf gezien: een heel degelijke school, waar ik toch nog wel met plezier aan terugdenk. Ik herinner mij Leo Preusting, Tom van Megen, Lex Lap, Tom Becks, Nijenhuis, Leon van der Giessen (met zijn grammofoonplaten!!!) Ik ben best een beetje benieuwd wat er van iedereen geworden is.

  PIUS XII MAVO, 1965

  ?