Bekijk het volledige profiel van Ton Damen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Ton Damen heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Leuke tijd gehad op deze schoo...

Leuke tijd gehad op deze school. Vooral Baeten was iemand waar zijn wil wet was. Verder weet ik nog wel dat we met de repetitie bezig waren voor de musical en we het halve decor (de schouw) lieten instorten. Was gelijk het einde van mijn acteer talent. De enigste die ik nu nog met regelmaat zie is Helmien van Beers (een van de tweeling) die nog steeds in dezelfde straat woont. Verder zie ik eigenlijk niemand meer. De eigenlijke naam van de school was toen St. Bernadetteschool

2006, Ton Damen

Heb hier 4 jaar op gezeten. 2 ...

Heb hier 4 jaar op gezeten. 2 jaar dagopleiding 1 dag in de week welke verplicht was vanuit de Bemetel opleiding welke ik volgde bij Backer en Reub en ook nog een 2 jarige voortgezette avond/zaterdag opleiding voor het voorgezette onderwijs van de Bemetel. De dag opleiding was leuk, maar de avond opleiding was leuker. Hier met de broers Henk en Cees Kuijpers bij in de klas gezeten. Ik mocht altijd met Cees meereijden. Die had altijd van die leuke auto's, waaronder een lelijk eendje. Henk reed al die tijd in een mini.

2004, Ton Damen

Was een leerzame tijd. Heb hie...

Was een leerzame tijd. Heb hier de richting metaal gekozen. Ik had alleen een hekel aan de constructie en las uren. Was niks (kon je ook aan de punten zien. Ben hierna naar de Bedrijfschool van Backer & Reub gegaan.

2004, Ton Damen
?