Ton Bouwmans

Kent 1 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ton Bouwmans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Ton Bouwmans heeft 3 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Strenge nogal saaie school.

  Strenge nogal saaie school. Een hoogtepunt was het 100 jarig bestaan van de school. Een helikopter van de Marine gaf een demo op het grasveld achter de school. Veel oudere leraren, waarvan er diverse hun 40 jarig jubileum hadden in deze periode

  2004, Ton Bouwmans

  School waar ik in de 3e klas opkwam.

  School waar ik in de 3e klas opkwam. De onderwijzeres was Juffr. Westbroek, die ik ook in de 4e klas had. Een blonde dame die uit Vledder Drenthe kwam. Af en toe stond aan de rand van het aangrenzende korenveld een man op een motor te toeteren en dan rende juffrouw Westbroek naar haar collega in de klas ernaast. Samen stonden ze dan met een blos op de wangen te zwaaien. In klas 5 werd ik met nog een aantal uit de klas van Mevr Bonselaar (of was het Donselaar ??) en werden bij de 6a klas van meneer Lindenburg ingedeeld. Dit was geen leuk jaar omdat de 6a leerlingen ons niet accepteerden. Klas 6b bij meneer Kramer in zijn DAF33 was een goed jaar. Hij motiveerde de leerlingen en richtte een club op in de klas. De naam was TOP (Tot Ons Plezier) en hadden een soort dagboek waar iedereen een verhaal in kon zetten. De voorpagina was door Albert de Wit en ik getekend. Klasgenoten die ik me herinner zijn Karel Beck, Albert de Wit, Hans Frederiks en Wim Bouman, Peter van Leer, Peter Jahn, Betsie Hilverink, Frans Kok, Wim Huiskamp, Wim Olthuis, Trudy van Vliet, Greetje Veenhuizen, Cor Schreuder, Hans Aartsen. Wellicht herinner ik me nog wat namen. De foto is genomen op een schoolreisje naar Schiphol. Meneer Haitsema hurkend links. Dhr Kramer staand midden/achter met bril en rechts met zonnebril mevrouw Donselaar.

  2004, Ton Bouwmans
  ?