Tom Verwaart

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tom Verwaart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tom Verwaart heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vanaf de MAVO naar het brugjaar HTS.

  Vanaf de MAVO naar het brugjaar HTS. Zwaar klote!! Na een half jaar ziek geworden en daarna nooit meer HTS gedaan. Het brugjaar is inmiddels afgeschaft. Van de 5 brugklassen mocht er maar 1 doorgaan (afvalbeleid) en dat is ook gelukt.

  HTS, 1973

  Juffrouw Van Peren in klas 1 en 2, juffrouw Hofman klas 3, de heer Mackaay met sigaar in klas 4 de heer Nijhuis in klas 5 In dit jaar is mijn blinde darm verwijderd.

  Juffrouw Van Peren in klas 1 en 2, juffrouw Hofman klas 3, de heer Mackaay met sigaar in klas 4 de heer Nijhuis in klas 5 In dit jaar is mijn blinde darm verwijderd. In de zesde klas meester Bax. Die ging midden in het jaar met pensioen, daarna verschillende leraren gehad en het was een zooitje. Ik herinner me de opvolger nog, met rood haar, zenuwachtig en niet bij machte orde te houden.

  Prinses Margrietschool, 1963

  Leraren Schouten, Te Brunsvelt, Boutej (de tjap of de laddej) Eindelijk een vak geleerd Weg en Waterbouwkunde De week excursie naar Duitsland was tof!!.

  Leraren Schouten, Te Brunsvelt, Boutej (de tjap of de laddej) Eindelijk een vak geleerd Weg en Waterbouwkunde De week excursie naar Duitsland was tof!!

  Christelijke MTS, 1974

  ?