Bekijk het volledige profiel van Tom Van Gogh en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Tom Van Gogh heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik herinner me vooral juf Mali...

Ik herinner me vooral juf Maliepaard vanwege de lekkere koffie (geur) die zij zette (ik zat naast het apparaat) en meester v.d.Schalk die ons bij hem thuis uitnodigde, waar ik voor het eerst kennis maakte met een Beo (pratende vogel), welke ik later ook kreeg en waar mijn ouders 16 jaar plezier van hebben gehad, schoonmaken!)

2004, Tom Van Gogh

Beetje saai. Was helaas "te la...

Beetje saai. Was helaas "te laag" gegrepen, maar ja wel leuk om de leraren te verbeteren. Vooral Valstar liet nogal eens een steekje vallen, waar ik of die zwarte krullebol Kenzo hem dan fijntjes op wees. Uiteindelijk examen doen zonder ook maar iets te leren, met als gevolg dat de 9-ens zakten naar 6-en en 7-ens. Maar ja het strand trok toch net iets meer.

2003, Tom Van Gogh

leuke tijd gehad op de HAVO me...

leuke tijd gehad op de HAVO met o.a Raymond de Bruin (info tom_van_gogh # hot .... . c o m) leuke feestjes, teveel drank dus, samen meegemaakt. De omgang met John v.d. Kasteele, Peter van Wijk, maar ook de muziekavonden met Leon Verhoeven en Bram Hagoort.

2003, Tom Van Gogh
?