Tom Muijen

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tom Muijen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tom Muijen heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na de lagere school op het Rietendakschool heb ik 3 jaar op de Mulo gezeten In de oorlogsdagen werden de klassen tijdelijk naar het Ondiepschool verhuist omdat de Duitsers onze mooie school hadden gevorderd.

  Na de lagere school op het Rietendakschool heb ik 3 jaar op de Mulo gezeten In de oorlogsdagen werden de klassen tijdelijk naar het Ondiepschool verhuist omdat de Duitsers onze mooie school hadden gevorderd. Ik heb een heel fijne tijd op de Cort Van der Lindenschool (Rietendakschool) gehad en goede herinneringen overgehouden aan medeleerlingen oa.Jan Willemsen,Henk Swartjes,Berry van Gameren en nog vele anderen.De mooiste herinnering aan Dhr.Blokpoel is dat buiten zijn goede manier van lesgeven hij ook een autoriteit was bv.dat wanneer de lessen wisselde van leraar en het net even een tijd was dat er veel lawaai gemaakt werd,dan stond hij zonder dat wij het in de gaten hadden in de deuropening liep dan naar het bord,zei verder niets en wuifde even quasi verveeld een stofje van zijn revers van zijn colbert en het was gelijk stil en je kon een speld horen vallen....en begon met de les. Dat was Blokpoel een man die op een natuurlijke manier overwicht had. Ik ben sinds 2001 gepensioneerd. Ik heb vanaf 1958 in de Sportdetailhandel in Utrecht gewerkt waarvan 25 jaar zelfstandig. Wij wonen nu niet meer in Utrecht, ons nieuwe huis staat sinds 2006 in Vianen,een mooi stadje en lekker dicht bij onze kinderen.Wij hebben 2 dochters en 1 zoon en 4 kleinkinderen.Mijn hobby's zijn tennis, flightsimulator(met de computer), tuinieren en genieten van onze kleinkinderen.

  Cort v/d Lindenschool, 1942

  ?