Tom Hopcutt

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tom Hopcutt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tom Hopcutt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  he he, eindelijk klaar.

  he he, eindelijk klaar...7,5 jaar heeft het gkost, maar heb nu wel én HEAO-AC-RA diploma en spreek vloeiend spaans, en heb 2 jaar in Spanje gewoont!

  Christelijke Hogeschool Win..., 1996

  geweldige periode! veel vrienden.

  geweldige periode! veel vrienden. makkelijke examens (en niet zoals op de HEAO :-( ) en veel vrije tijd. De taart van Klis in '94. buiten Nederlands les en rugby met gym zijn een paar van de vele goede herinneringen. Oh ja, Handel en Wiskunde B op zich waren al gaaf. Natuurkunde met het zelfde pak, en er allemaal 1 voor 1 uitgestuurd worden...Zeer goede leraren, goede organisatie, gave excursies, en de basis voor hele goede vriendschappen!

  Koninklijke Scholengemeensc..., 1989

  mijn beste herinneringen aan deze school is het enorme speelveld achter de school en de enorme speelmogelijkheden in de omgeving.

  mijn beste herinneringen aan deze school is het enorme speelveld achter de school en de enorme speelmogelijkheden in de omgeving. Jammer dat de helft nu bezet is door huizen.

  Sprengenpark, 1981

  ?