Ga naar de inhoud

Dit zijn de 3 winnaars van de high tea!

Update:
high tea

De 3 winnaars van de high tea zijn bekend!

De afgelopen weken hebben wij meer dan 60 romantische verhalen ontvangen. Aangezien wij uit alle inzendingen onmogelijk 1 winnaar konden aanwijzen hebben wij besloten om niet 1x maar 3x een high tea weg te geven.

Uit alle inzendingen hebben wij, met jullie hulp, de 3 mooiste, grappigste en meest ontroerende exemplaren geselecteerd.

Het winnende verhaal van Herman
Ria Thape en ik zaten 6 jaar bij elkaar in dezelfde klas en waren, ik in het bijzonder, weg van elkaar. Regelmatig liepen we samen naar huis. ‘We liepen dus met elkaar’ zoals dat vroeger in die tijd heette.

Na de lagere school gingen onze wegen uiteen. Ria heeft nog wel eens naar mij gezocht omdat ze niet precies wist waar ik woonde. Ik heb altijd wel weer een keer aan Ria gedacht in al die jaren die voorbij gingen. In 2014 werd ik weduwnaar en kwam via een vriend op SchoolBANK terecht. Ik vond bij onze school de naam van Ria terug onder haar meisjes naam. Via SchoolBANK Plus kwamen we weer in contact en het klikte direct want Ria was ook alleen. In 2016 zijn we getrouwd en sindsdien hebben we een heerlijk leven samen.

Het winnende verhaal van Brigitte
Wij speelden vaak op het industrieterrein in zelfgebouwde hutten. Mijn ‘vriendje’ had mij op een woensdagmiddag verrast. In een hut had hij een zelf geplukt bosje bloemen, uit het weiland ernaast, op een kratje gezet. Stiekem had hij thuis een fles aanmaaklimonade gemaakt, bekertjes van de Biotex en snoephartjes (die met tekst) op het tafeltje uitgestald. Bij binnenkomst kleurde ik van oor tot oor, hij ook! Ik kreeg een brief met de tekst ‘Ik vind je zo leuk, ik denk dat ik verlief ben op jou. Wil je mijn vriendinnetje zijn? De rest van de basisschool waren we dikke maatjes.

Het winnende verhaal van Frans
Ze heette Nelly en zat een klas lager dan ik. Als ik langs haar lokaal liep keek ik door de hoge gangramen naar binnen. Onze ogen vonden elkaar moeiteloos, iedere keer, altijd. Het mooiste meisje van school. Gekeken, geen woord gewisseld. 50 jaar later en heel soms, vlak voor het slapen gaan, als de ratio is uitgeschakeld dan zie ik alles weer: de jongen die ik was, het meisje dat zij was.
Oneindig lopend langs haar klas.

 

Van harte gefeliciteerd. De winnaars ontvangen per e-mail bericht.

categorie├źn: Acties