Ga naar de inhoud

Wie verras jij in deze moeilijke tijd met een gratis chocoladereep?

Update:
verrast

*** Deze actie is afgelopen, winnaars ontvangen binnen enkele dagen per e-mail bericht ***

 

Het Coronavirus raakt steeds meer mensen en de wereld staat inmiddels op zijn kop. De situatie is bijna onwerkelijk en ons zorgpersoneel draait overuren. Toch zien we in deze moeilijke tijd ook steeds meer mooie initiatieven ontstaan, die een stukje positiviteit brengen. Zo klapten we massaal voor al het zorgpersoneel, deelde bloemen uit in zorgcentra en helpen hulpbehoevende met een boodschap.

Wil jij ook iemand een hart onder de riem steken of bedanken voor alle goede zorgen? Een zorgmedewerker of andere held die Nederland overeind houdt? Die lieve buren die helpen met de boodschappen of jouw nichtje die koekjes bakt om geld om te halen voor meer onderzoek. Kortom: van wie ben jij helemaal ondersteboven?

Wie verras jij? 

Laat het ons weten en verras hem of haar met een heerlijke XXL chocoladereep van Verkade.
En deze verrassing is extra speciaal, want je ontwerpt de chocoladereep helemaal zelf. Geef je cadeau een persoonlijke touch door de naam van jouw held, een leuke foto en een positieve boodschap toe te voegen. Als dat geen opsteker is!

chocoladereep

Kans maken?

Laat in de reacties onder dit bericht weten aan wie jij de chocoladereep graag wilt geven en waarom? De redactie kiest volgende week maar liefst 150(!) winnaars die gratis een reep weg mogen geven. Houdt je mailbox daarom goed in de gaten.

Voorwaarden:
 • *** DEZE ACTIE IS AFGELOPEN, WINNAARS ONTVANGEN BINNEN ENKELE DAGEN PER E-MAIL BERICHT ***
 • De actie is alleen geldig voor gebruikers met een SchoolBANK profiel. Heb je nog geen profiel? Meld je gratis aan via: https://www.schoolbank.nl/auth/registration
 • De winnaars van de Verkade chocoladerepen krijgen per e-mail bericht. In de e-mail staat een unieke code waarmee jij de chocoladereep eenvoudig kunt aanvragen. Je voegt zelf de naam van de ontvanger, een leuke foto en een persoonlijke boodschap toe in de editor;
 • De chocoladereep wordt gratis verstuurd naar het door jou opgegeven adres (dit hoeft dus niet jouw eigen adres te zijn);
 • Je ontvangt een XXL chocoladereep en je kunt kiezen uit 3 verschillende smaken: melk, puur en hazelnoot.

 

categorieën: Acties

Reacties 332

 1. avatar
  Monique Stalenhoef

  Mijn Held met een Hoofdletter is mijn moeder, die nu, na 2 jaar intensief thuis voor mijn vader heeft gezorgd die bijna blind/ doof / invalide is en daarbij ook nog Alzheimer kreeg, en sinds januari jl in een verpleeghuis woont. Zij is nu alleen, wat ze na 60 jaar samen, vreselijk vindt, nu ook helemaal niemand meer over de vloer kan komen. 24 April is hun trouwdag, 61 jaar, maar die niet echt gevierd kan worden. Ook het verdriet dat zij haar man niet kan zien en spreken is enorm. Daarom vind ik dat zij dit verdiend!

 2. avatar
  Yvonne van Kuijk

  Mijn neef Mike en zijn gezin die tomeloos voor mijn ouders (zijn Opa en Oma) en mij boodschappen bestellen, halen en brengen. En dat zonder dat hem erom gevraagd moest worden. Daarbij neemt hij zijn zoontje van 3 mee in de auto die dan heel veel kushandjes rondstrooit en zo de bizarre tijd een beetje opfleurt en een glimlach op ieders gezicht tovert.

 3. avatar
  Bert Schoonhoven

  Ik zou graag de reep geven aan Erna Ammeraal die Welzijnmedewerker is bij Cordaan en de afgelopen tijd dagelijks bezig is om activiteiten pakketjes te maken met materialen om mee te kunnen koken...tekenen en schilderen ....muziek te maken en deze te verspreiden over de Woningen waar honderden mensen met een verstandelijke beperking verplicht thuis moeten blijven. Ze doet dit helemaal alleen om dat ze als professional altijd met vrijwilligers werkte maar ook die mogen ivm de Corona niet meer komen. Een leuke maar intensieve zware taak. Laten wij haar verrassen met een Persoonlijke tablet Chocolade!

 4. avatar
  Carole Teuwisse

  Mijn lieve moedertje. Omdat ze in een risico groep zit (copd) komt ze niet met buiten en kunnen we niet op bezoek. Ze heeft er een hat geleden voor gezorgd dat ik in mijn huis kon blijven wonen. Ik hou van haar en mis haar!

 5. avatar
  Gerda Boogaard-Jonkheid

  Ik wil hem graag geven aan mijn lieve buurvrouw Astrid. Die onze boodschappen doet en altijd klaar staat voor de plantjes en poezen.... Ik waardeer dit enorm ❤️

 6. avatar
  Djoek

  Mijn schoondochter en zoon zijn beide ic-verpleegkundige, en draaien 12 uursdiensten. Daarbij hebben ze nog 5 kinderen, en de opa’s en oma’s kunnen/mogen niet bijspringen. Dus zij hebben het heel moeilijk om alle ballen hoog te houden, maar tot nu toe lukt het ze aardig. Wij zijn trots op ze!!

 7. avatar
  Ilona Mazurel

  Ik gun de reep aan mijn partner robin, hij werkt in een verzorgingshuis met een corona afdeling. Hij ziet in deze tijd veel mensen gaan. En ook veel mensen die de reguliere zorg hard nodig hebben, maar niet krijgen. Het is een stressvolle tijd. Ik wil hem hiermee graag een hart onder de riem steken.

 8. avatar
  Monique Oosterhuis

  Ik wil graag mijn moeder verrassen. Ik werk zelf in de zorg (doktersassistente) en zij staat voor me klaar om mijn zorgen thuis (ik woon alleen met 3 katten en elders een verzorgpaard) wat te ontlasten

 9. avatar
  Martin Tukker

  Voor mijn vrouw! Zij doet schoonmaakwerk in een basisschool waar nog steeds kinderen aanwezig zijn van ouders die moeten blijven werken. Elke dag weten deze paar kinderen de halve school vies te maken, en en elke dag loopt ze alles trouw helemaal na om alles weer hygiënisch schoon achter te laten in het belang van de kinderen en aanwezige leerkrachten en begeleiders.

 10. avatar
  Dineke

  Een zoet hart onder de riem voor team afd. 6 van verpleeghuis Gulden Huis 👍 toppers voor wie in de zorg niets teveel is 👏 mijn zorghelden ❤️

 11. avatar
  Erwin Brouwers

  Ik zou graag naar alle verpleegkundigen een reep sturen maar omdat er maar 150 repen beschikbaar zijn, een reep naar mn dochter omdat ze als leerling verpleegkundige keihard aan het werk is.

 12. avatar
  Egbert en Els

  Onze zoon komt dagelijks langs om te vragen of wij nog boodschappen nodig hebben en onze schoondochter kookt een paar keer per week wat extra, zodat wij dat niet hoeven te doen (en dan ook geen boodschappen nodig hebben). Ze zorgen ook voor de tekeningen, knutsels en dergelijke van onze kleindochter die vrolijk heen en weer gebracht worden. Ze werken allebei nog fulltime en dan nog deze zorg erbij. Toppers

 13. avatar
  Marion smit

  Aan een deelneemster van het eetkapel BGLeiden.

 14. avatar
  Pascal Mantiri

  Mijn vriendin Saskia! Zij is zorgt ervoor dat ik in het ziekenhuis zorgeloos aan het werk kan op het laboratorium met het corona-testen. Zij zorgt thuis voor de kinderen en dat zij bij blijven met het schoolwerk en dat ik thuis wat rust heb. En dat terwijl zij zelf ook nog een studie doet voor docent!! Heel erg goed bezig. Zij is mijn "in-huis-zorgheld"

 15. avatar
  Pascal Mantiri

  Mijn vriendin Saskia! Zij zorgt ervoor dat ik in het ziekenhuis zorgeloos aan het werk kan op het laboratorium met het corona-testen. Zij zorgt thuis voor de kinderen en dat zij bij blijven met het schoolwerk en dat ik thuis wat rust heb. En dat terwijl zij zelf ook nog een studie doet voor docent!! Heel erg goed bezig. Zij is mijn "in-huis-zorgheld"

 16. avatar
  J.Utama

  Ilona Zuidema, omdat zij ondanks alle risico's nog steeds haar werk al wijkverpleegkundige blijft doen.

 17. avatar
  J.Utama

  Ilona Zuidema, omdat zij ondanks alle risico's nog steeds haar werk als wijkverpleegkundige blijft doen.

 18. avatar
  Erwin Ho

  Voor mij hulpbehoevende staat buurman Bertus altijd klaar. Zo heeft hij de tuin onderhoudsvriendelijk ontworpen én gerenoveerd. Ook helpt hij bij mijn moestuin.

 19. avatar
  Ashley

  Ik wil mijn dochter graag enorm bedanken . Ze doet al weken onze boodschappen en voor haar oudere buren. Ondanks dat ze het druk heeft met digitaal onderwijs geven aan de kinderen op school. Daar zijn wij haar heel dankbaar voor.

 20. avatar
  C Schutte

  Mijn vriendin Marja omdat zij haar onlangs 98 jaar geworden niet meer kan bezoeken in het verpleegtehuis, ook niet op haar verjaardag

 21. avatar
  C Schutte

  Mijn vriendin Marja omdat zij haar onlangs 98 jaar geworden moeder niet meer kan bezoeken in het verpleegtehuis, ook niet op haar verjaardag

 22. avatar
  Tilly

  Voor Ashley en Rick Zij hebben een eigen schoonmaak bedrijf Nu in deze moeilijke tijd moeten zij heel hard werken daarom verdienen zij een reep

 23. avatar
  Irma

  Olga gun ik graag deze reep, ze is de begeleider van onze autistische zoon en zet zich nu via videobellen nog meer in dan anders, ze haalt alles uit de kast om hem zo goed mogelijk te laten functioneren.

 24. avatar
  Dominique

  Ik wil graag mijn beste vriendin, die al vanaf de basisischool ken sinds 1990 verassen met een chocolade reep. Mijn vriendin is doktersassinte en zet zich keihard In voor mensen die zorg nodig hebben. Daarnaast is ze door de corona tijd ook thuis juf geworden van 2 fantastische moooie kids. Ze heeft deze chocolade reep verdiend, want ze is een echte doorzetter!!

 25. avatar
  Anja Huel

  onze schoondochter die nu al 3 maanden zorgt dat wij de boodschappen krijgen, en soms ook voor ons een maaltijdje bereid. en dat niet alleen , ook 4 jaar terug toen ik een nieuwe heup kreeg ,en een jaar terug toen deze vervangen moest worden en een half jaar terug toen dezelfde uit de kom is gekomen, nou dan vindt ik dat je best een reepje verdient, zei is mooi afgevallen dus geef haar maar chocola goed voor de endorfine, en ze loopt het er wel weer af

 26. avatar
  Eveline Tuynman

  Voor mij tante Ellen uit Roermond! Ze is zelf al op leeftijd, ging 2 jaar geleden met pensioen. En nu, tijdens deze coronacrisis helpt zij de ouderen bij haar in de buurt met boodschappen doen. Vind ik wel een lekkere chocoladereep waard.

 27. avatar
  Carla

  Aan mijn echtgenoot omdat hij mij al wekenlang bijstaat inde zorg voor onze ernstig beperkte dochter die nu noodgedwongen thuis moet blijven. En hij is al 70 jaar.

 28. avatar
  linda vermeiren

  ik wil graag mijn lieve moeder bedanken die ondanks alles thuis fulltime werkt, boodschappen voor opa en oma doet en ook nog voor ons zorgt.

 29. avatar
  Shirley van den Heuvel

  Ik wil heel graag mijn nichtje Sem verrassen met een chocoladereep. Zij staat met haar 19 jaar in de frontlinie en komt dichtbij de corona-patiënten die zij met alle liefde en inzet verzorgt. Zo jong en dan al zo'n verantwoordelijkheid. Dat mag best extra worden beloond! Sem is heel lief en super betrokken, en dan ook nog volop in opleiding. Wij zijn er erg trots op!

 30. avatar
  Chantal Dekker

  Aan mijn man. Hij werkt nog steeds heel hard voor zijn gezin.

 31. avatar
  angelique

  Ik wil graag me Kids bedanken ze helpen me overal bij ben super trots op ze en ze doen netjes hun school werk ze verdienen zeker en lekker chocolade reep

 32. avatar
  lieke smidt

  Ik wil erg graag mijn lieve moeder bedanken voor alle boodschapjes die ze voor mij heeft moeten doen de laatste weken, omdat ik helaas zelf ook geveld ben door het Coronavirus. Het belcontact wat zij iedere dag met mij houdt ter controle en de kleine extra’s die zij geeft, laten mij geliefd en veilig voelen!! Weet niet wat ik zonder haar zou moeten, ben enorm dankbaar. En dit terwijl zij zelf een risicopatiënt is én ook nog hard als verpleegkundige in het ziekenhuis werkt!! Een topper is het!

 33. avatar
  Perry Agerbeek

  Ik wil graag mijn schoondochter, Charlotte de Haas nomineren omdat ze voor haar eindexamen verpleegkunde staat en online examen moet doen en zij ook nog bij Thuiszorg werkt en daar extra diensten moet draaien.

 34. avatar
  Ilonka van galen

  Ik wil de reep aan met zus en zwager geven.ze hebben.mij door een moeilijke tijd geholpen waarin ik geen uit weg meer zag.ze verdienen een bedankje.

 35. avatar
  Rene Minnema

  Ik gun Sifra, een goede en lieve vriendin van me, zo'n lekkere XL reep. Ze kampt al een aantal maanden met een hernia en zit al een tijdje werkloos thuis. Daarnaast heeft ze het als alleenstaande moeder niet altijd makkelijk bij het opvoeden van haar kids. Denk dat zo'n reep haar zal opvrolijken!

 36. avatar
  Hans Driessen

  Voor mijn 93 jarige schoonmoeder. Die alles al heeft meegemaakt en nu al weken opgesloten zit in het verzorgingstehuis. Ze beurt iedereen op, is goed gemutst en heeft een vriendelijk woord voor iedereen via haar ipad🤭

 37. avatar
  Silvana Lucia

  Dit schrijf ik voor mijn dochter Fausta van 23 jaar. Zij is leerling anesthesie medewerkster en moet héél hard werken in de zorg. Iedere dag staat zij voor anderen klaar die op dat moment medische hulp nodig hebben. Zij woont sinds 4 weken op haarzelf en moet in deze tijd nog haar weg vinden. Lieverd.... wat ben jij een held

 38. avatar
  Cecile Timmer-Poublon

  Mijn man Marc Timmer-Poublon. Hij is nooit ziek..ondanks zijn boompollenallergieën werkt hij zich de klok in de rondte. Hij is als vroegere docent handvaardigheid werkzaam in de transport en wel voor het grote bedrijf Nedlin.nl hier in Elsloo. Zij verzorgen op duurzame manier de was textiel kleding voor diverse ziekenhuizen in Nederland België. De luxe hotels hebben vanwege Corona weinig tot geen was. Dus in de vroegste uren is hij onderweg en maakt lange dagen.. elke dag weer behalve de zondag... Het is zwaar en fysiek zwaar werk zoveel karren was... ook Coronawas. Zij en zijn bedrijf zijn de motor die zorgen voor schione bacterievrije was. Daarnaast is hij mijn mantelzorger.

 39. avatar
  Diana

  Ik zou graag mariette willen verrassen, de vriendin van mijn bejaarde vader, omdat zij van elkaars gezelschap genieten maar ook omdat zij copd heeft en daarom tot de risicogroep behoort. Het is een moeilijke tijd voor haar maar zij maakt zich meer druk om de gezondheid van anderen.

 40. avatar
  Wil van Pelt

  Ik wil mijn dochter Irene bedanken, die zich vrijwillig heeft aangemeld om in het Ikazia Ziekenhuis is Rotterdam diensten mee te draaien op de Covid-afdeling. Naast haar baan als lerares èn moeder van 3 kleuter/peuters heeft zij het toch al druk zat. Ik heb hier veel respect voor!

 41. avatar
  Dionne van der Linden

  Mijn vader die helpt met mijn huis! Het is een nieuwbouw woning en moest nog veel in gebeuren, nu de tuin nog.

 42. avatar
  Linda

  Mijn zoon Daan, die nu examen voor de Havo heeft gedaan en wat zo sneu is dat het allemaal heel anders is verlopen. Ik weet nog van mijn eigen examen en vooral dat euforische gevoel, dat je klaar was en heerlijk vakantie had., alle examenfeestjes...dat moet hij missen, dat maakt mij sip....we zijn gezond en hebben eten in overvloed, maar die tijd komt nooit meer terug :-((

 43. avatar
  Sander Verschoor

  Ik zou deze chocoladereep willen geven aan mijn vriendin Fleur Stoevelaar (28 jaar). Ze werkt als arts. Helaas heeft zij problemen met haar longen gekregen en zit daardoor ziek thuis. Haar revalidatie is door deze coronapandemie helaas uitgesteld. Wij kunnen elkaar voor haar gezondheid nu niet zien. Sterker nog. Ze kan niemand zien. Toch probeert ze haar collega's nu telefonisch en digitaal te helpen elke dag. Administratie, contacten met families van patiënten en alles waar ze ook maar een beetje in kan bijdragen. Dit kost haar ook veel energie en is ook het enige wat ze op een dag kan doen. Ze kiest ondanks haar gezondheid om voor een ander te blijven zorgen. Wat een goud hart heb je dan.

 44. avatar
  Marjo

  Lekker aan mezelf. Omdat ik net als mijn collega's goede zorg wil geven aan onze bewoners. Er veel extra taken bij komen omdat er geen bezoek mag komen. Maar we ons best doen met beeld bellen ,muziek buiten, wat lekkers bij de koffie of avondbrood. Een keer extra binnen lopen voor een praatje. We houden vol voor iedereen ❤️

 45. avatar
  Yvonne Tegeler dudink

  Mijn diabetesverpleegkundige Omdat ze nu voor drie weken de verpleging in gaat om te helpen

 46. avatar
  André Klop

  Voor mijn vriendin, die helaas haar moeder niet kan zien die in een verzorgingstehuis zit. Waar ze 3 keer per week naar toe ging en nu alleen in de hal, tussen bepaalde tijden, wat mag afgeven. Vind het heel triest voor haar.

 47. avatar
  Margriet

  Een lieve oude schoolvriendin die mij, werkend in de zorg met COVID patiënten, vanaf het begin iedere dag de afgelopen weken een appje stuurt met lieve opbeurende positieve woorden, een filmpje, een lieve foto od. Waarmee zij, in deze moeilijke zware tijden, altijd weer even een glimlach op mijn gezicht kan toveren.

 48. avatar
  Sabine Princen

  Voor Ruud, mijn schoolbankvriendje. Hij werkt in de zorg. 's nachts gaat hij de oudjes langs die zorg nodig hebben. Hij wordt dan opgeroepen en als reddende engel komt hij er aan. Respect voor hem!

 49. avatar
  Antoine

  Aan mijn vrouw. In deze tijden van 'zorghelden' lijken de zorgmedewerkers in de gehandicaptenzorg vergeten te worden. Terwijl zij ontzettend goed werk doen dat juist door alle Corona-maatregelen veel zwaarder is geworden. Dagactiviteiten zijn geschrapt, cliënten moeten binnenblijven terwijl het mensen zijn die door hun verstandelijke beperking er niets van snappen. Met meer 'flippende' bewoners tot gevolg. Ik heb daar diep respect voor en vind dat ook de medewerkers in de zorg buiten het ziekenhuis om iets extra's verdienen in deze zware tijden.

 50. avatar
  Roos Janssen Oomens

  Ik wil graag Petra de Ridder die reep gunnen, omdat zij zonder bescherming mensen doet helpen in de zorg. Zonder deze mensen kennen wij niet en dus zijn we blij dat ze ons toch helpen.

 51. avatar
  Marcia Lankman

  Wil graag mijn zus en ouders verassen, lig nu al bijna 3 weken op bed met het Coronavirus.. Zij hebben mij er doorheen geholpen, door boodschappen en schone lakens.. En mijn dochter opgevangen

 52. avatar
  Fred Hartsuiker

  Voor mijn vrouw Caroline die ondanks alle risico's en gebrek aan beschermingsmiddelen haar cliënten, ook de met het virus besmette cliënten, in de thuiszorg niet in de steek laat. Bijna dagelijks rijdt ze met grote inzet en plichtsbetrachting door het werkgebied om de mensen thuis de hard nodige medische ondersteuning te geven en de vaak eenzame mensen een hart onder de riem te steken.

 53. avatar
  Rita

  Ik wil mn dochter Sanne graag een hart onder de riem steken. Ze werkt bij dementerende ouderen en dit is op dit moment vaak heel moeilijk. Ze snappen oa niet waarom er niemand meer op bezoek komt. Ze doet het super goed!! Ze heeft een zoontje van 13,5 maanden waar ze nu niet onbezorgd even lekker op pad kan. Ook naar de opa's en oma's gaan zit er nu niet in. Ik hoop dat ik ze snel weer een dikke kus kan geven. Girl I Love You!!

 54. avatar
  Tonny

  Voor Rosanne Post, die in de gehandicaptenzorg werkt met volwassenen, die momenteel niet naar dagbesteding kunnen en overdag nu ook beziggehouden moeten worden, terwijl ze niet snappen wat er allemaal aan de hand is.

 55. avatar
  Oma Ria Koorman

  Kleindochter Marloes Zij doet nu voor mij alle boodschappen, omdat ik niet graag in de supermarkten kom, omdat ik op de lijst sta voor een ingreep ivm mijn hart.❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋zij is erg sociaal en belangstellend en staat voor iedereen klaar. Altijd wordt je bedankt voor een kleine attentie en mocht Marloes deze reep winnen, is ze vast erg blij. Ze houdt van chocolade.🥰

 56. avatar
  Silvia

  Zou graag mn moeder willen verrassen,ze ziet de klein kinderen niet en mag ook niet naar mn broer toe,want hij zit ineen gezinsvervangend huis. Ook mag hij dus niet thuis komen en dat is allemaal zeer moeilijk

 57. avatar

  Immeke, Op latere leeftijd ingestroomd in de verpleging en meteen in de frontlinie. Dat is niet gewoon, dat is buitengewoon. Je werk en inzet worden zeer gewaardeerd, als je dat maar weet......en je houdt van chocola....

 58. avatar
  Luciano

  Voor Kitty Bosman. Mijn oude klasgenootje met wie ik sinds augustus vorig jaar weer contact heb sinds 1980. Het is haar niet best af gegaan na het verlaten van de school. Dit alles heeft zware sporen achtergelaten. 10 tot 20% nier werking nog maar. Zware COPD. Elke dag vele uren aan de zuurstof. Elke maand wel minimaal 1 keer opname in het ziekenhuis. Tegen depressie aan nu. Ze kan en mag geen stap buiten zetten. 1 van de zielige verhalen, ik weet het, maar feiten kun je nu eenmaal niet verdraaien. Ik had liever niet gereageerd omdat ze gezond zou zijn. Gr, Luciano Marazza

 59. avatar
  Jantje Wolters

  Ik wil me zusje gerda heel erg bedanken omdat ze zo veel voor ons doet

 60. avatar
  Niesje

  Mijn zus, omdat ondanks de risico’s, toch haar werk in de zorg blijft doen

 61. avatar
  R.baltus-Hassing

  Mijn zoon,komt elke morgen even langs of ik nog iets nodig heb. Ik wel hem erg bedanken daar voor

 62. avatar
  Mieke Teunissen

  Ik gun mijn vriendin Marga een heerlijke verkade reep omdat zij hem meer dan verdiend! Ze werkt in de zorg en daarbij zorgt ze ook nog eens voor moeder die pas geleden haar heup heeft gebroken. En ze is gek op chocolade.

 63. avatar
  Gerard

  Ik bedankt mijn dochter omdat ze in de zorg werkt en het behoorlijk zwaar heeft in deze moeilijke tijden. Ik heb respect ook voor al haar collega's.

 64. avatar
  Dianne

  Ik wil de chocolade heel graag aan Alberdina schenken. Ze werkt zich een slag in de rondte op de IC en is bovendien dol op schocolads!

 65. avatar
  L Van ‘t Hof

  Jacobien van t hof, ondanks haar rug pijn is ze nog aan het werk in de ouderenzorg.❤️

 66. avatar
  Christiaan

  Mijn vriendin Carola. Zij werkt op de corona afdeling van Bernhoven in Uden en ziet alleen maar ellende. Zij mag o.a. aan familieleden vertellen dat ze niet bij hun dierbare mogen die op sterven ligt en dat valt haar erg zwaar. Daarnaast is zij alleenstaande moeder en mag buiten het werk dus ook nog lerares zijn. Hoewel ik daar dan gelukkig nog wel bij kan helpen soms, maar ook dat is niet altijd mogelijk. Ze verdiend gewoon ieder hart onder haar riem dat mogelijk is.

 67. avatar
  Michel

  Voor Astrid omdat ze ondanks de corona al haar Buurtzorg cliënten trouw blijft bezoeken en helpen.

 68. avatar
  Jos den Hollander

  Een lekkere reep voor mijn zus omdat ze mij in deze moeilijke corona tijd financieel ondersteund heeft:)

 69. avatar
  Nicolien Koop-Waterschoot

  Ik wil mijn man Wout verassen met een chocoladereep. Ik ben zijn mantelzorger normaal en ook van mijn moeder. Daar ik door kanker erg beperkt ben zijn de rollen grotendeels omgedraaid. Hij doet nu zoveel als het kan in het huishouden wel in een laag tempo en het hoogst noodzakelijke, maar dat is niet erg. Ook de boodschappen voor ons en voor mijn moeder doet hij nu ook. Terwijl wij allemaal in de risicogroep vallen nu in de tijd van Corona.

 70. avatar
  Gijs

  Ik gun Linet een heerlijke grote reep chocola. Ze heeft het als alleenstaande moeder niet gemakkelijk en werkt daarnaast in de zorg waar ze zich in deze moeilijke tijden ook staande houdt. Ze kan wel een opkikker gebruiken!

 71. avatar
  Bets

  Ik zou het geweldig leuk vinden om mijn dochter te verrassen met een heerlijke reep. Als leerkracht heeft zij het elke week ontzettend druk met de lessen goed voor te bereiden en het huiswerk wat zij die week moeten maken voor haar leerlingen. Maar daarbij maakt zij ook leuke filmpjes met uitleg daarbij hoe en wat zij moeten maken. Maar dat is nog niet alles, zij moeten ook de kinderen opvangen waarvan de ouders beide werken. Ze hebben dus een dubbele taak erbij gekregen en hebben nu nog meer werk als dat ze gewoon op school les zouden geven. Een chocolade reep heeft zij dus dubbel en dwars verdiend!

 72. avatar
  hannie

  voor mijn man die alles voor mij doet

 73. avatar
  Lobke Rijpma

  Mijn vriend Ruud verdient de reep omdat hij mij al wekenlang steunt, helpt en bijstaat. Op Valentijn overleed mijn moeder plotseling, daarna hebben wij beide bijna 3 weken in bed gelegen met zware griep (geen test beschikbaar, maar we hadden alle kenmerken) en daarna overleed ook nog eens de vriend van mijn moeder. Een hele zware emotionele tijd met veel afhandelingswerk waarin Ruud bij continue bijstaat gelukkig.

 74. avatar
  Liesbeth

  Voor mijn mooie dochter die na een zware bevalling het zo goed doet met onze prachtige kleindochter van 8 weken Ninte....geen visite voor haar maar wat ben ik TROTS om te zien hoe ze het doet!!! Echt mijn Held Hoe ze zorgt voor haar jonge gezin!!!!

 75. avatar
  Koning

  Zou heel graag een chocolade reep voor mijn vrouw aanvragen. Zei werkt in de thuiszorg als verzorgende en krijgt dagelijks te maken met alle problemen vanwege het Corona virus. Ze moeten binnen de thuiszorg echt af zien omdat beschermingsmiddelen niet aanwezig zijn. Daar komt gelukkig wel verandering in. En daarom zou ik dit haar zeker gunnen in deze onzekere tijd.

 76. avatar
  Dick Klein Geltink

  Onze schoondochter Henrieke verdient een chocoladereep want die kookte voor mijn verjaardag een 3-gangenmenue zodat mijn vrouw geen boodschappen hoefde te doen en niet hoefde te koken. Heerlijk buiten zitten te genieten van een lekkere maaltijd in de zo met z'n tweeën.

 77. avatar
  Anita

  Een vriend waarvan de relatie pas stuk gelopen is en zij met de noorderzon vertrokken is. Het huis moet verkocht worden, vaste lasten betaald. Zij was de hoofdkostwinnaar dus hij zit met zijn handen in het haar nu hij niet weet waar ze is. Hij kan welmeen oppepper gebruiken!

 78. avatar
  Lisette

  Onze papa Marc omdat hij ons heel goed helpt met ons huiswerk.

 79. avatar
  Lia Goos

  Mijn dochter Lucienne die voor demente ouderen zorgt als verzorgende. Omdat de ondersteuning niet meer komt, krijgen zij er meer taken bij. En ook langere diensten. Petje af dat ze het allemaal volhoudt!

 80. avatar
  Richard zeebregts

  Onze dochter Kim Zeebregts Omdat ze nog Redelijk jong is en al met zoveel leed en emoties bloot word gesteld . Ze geeft mooie zorg uit haar hart , nu mag haar hart aangeraakt worden Door een mooi dankbaar gebaar

 81. avatar
  Sanne

  Ik zou graag een chocoladereep aan mijn date willen geven. Door de Corona-crisis kunnen/mogen we elkaar nu al een paar weken niet zien. Een lekkere chocoladereep lost dat probleem niet op, maar is wel een fijne opsteker!

 82. avatar
  Karin Oostdijk

  Ik wil deze aan mij dochter Mandy geven zij werkt nu in deze tijd in het Ziekenhuis in Apeldoorn waar 3 corona afdelingen zijn dus hard werken als moeder vind ik het best spannend dat ze daar nu werkt maar gelukkig weet ik ze geeft niet op en dat haar werk wat ze beloofd heeft bij het afstuderen ze loopt er niet voor weg. Dikke 10 voor de zorg

 83. avatar
  Ivonne wilpstra

  Mijn dochter Samantha die op dat besteding werk maar nu thuis ,l zit en dit onwijs erg vind .. ook nu omdat ze te horen kreeg dat er een collega overleden is

 84. avatar
  Joke

  Graag voor mijn man...die alles doet om dat ik al 52 jaar diabeet ben en een risico geval...t zou heel leuk zijn om hem hiermee gemogen verrassen...

 85. avatar
  Marion Rohrich

  Ik wil graag mijn buurkinderen Anna en Stijn een lekkere reep geven. Wij zijn de oudste bewoners in ons gedeelte van de straat en kregen een prachtig gemaakte papieren bloem van Stijn en van alle kinderen een plantje met een prachtige paashaas en “ stay safe” . Ik val in de risicogroep dus we zijn heel veel gewoon thuis. Zelfs mijn kleinkinderen die 80 meter verderop wonen zie ik alleen Van een afstand zonder knuffel. Dus dan is zo’n lief gebaartje van Stijn(4) en Anne(6) zoooooo hartverwarmend!

 86. avatar
  Theo van Praag

  panic1@ziggo.nl

 87. avatar
  Ingeborg van de laar

  Ik zou heel graag mijn iuders verrassen omdat ik niet bij ze kan zijn .zij wonen in brabant waar het heftig is en ik in drenthe waar het het minst is . En ik daar regelmatig naar toe ga dus naar mijn thuis maar nu niet mag omdat ik in de zorg werk misschien geeft de reep chocolade hun een beetje een verwen momentje

 88. avatar
  Martin Brouwer

  Voor mijn dochter, die nog extra mantelzorg verleent en voor twee adressen extra alle boodschappen verzorgt

 89. avatar
  Carmen

  Voor onze dochter Frency, heeft als epidemioloog hard gewerkt, tevens het noodhospitaal heeft mee opgezet binnen radboudUMC, hier zijn enkele dagen mee gemoeid geweest, van bedden tot de juiste stopcontacten voor beademingsapparatuur moesten worden geïnstalleerd. T is een topper die alle aandacht voor haarzelf wegwuift.

 90. avatar
  Wilma van Velthoven

  feenstra444@kpnmail.nl

 91. avatar
  Petra

  Mijn moeder en schoonmoeder 2 dappere dames van 76 die ondanks alles klaar staan voor iedereen ( op gepaste afstand uiteraard) een luisterend oor een wandeling noem maar op. Chapeau!

 92. avatar
  Judith en Martijn

  Zij informeren altijd of ik als 72 jarige nog boodschappen nodig heb. Grote klasse. Het zijn de kleine dingen die het doen, die het doen.....................

 93. avatar
  Theo van Praag

  Onze dierbare vriendin Nic werkt dagelijks en vooral snachts op de IC en maakt longfoto's van patiënten in de meest ingewikkelde vaak levensbedreigende omstandigheden. Zelf is zij dan geheel verpakt in een soort maan-reizigerskostuum. Toch blijft ze vrolijk en opgewekt hoewel deze activiteiten zowel lichamelijk als geestelijk SLOPEND zijn. Wij hebben daar diepe bewondering voor.

 94. avatar
  Christiaan Krijgsman

  Voor mijn zus. Die een hele doos met boodschappen naar mij toe heeft gestuurd omdat ik het financieel heel zwaar heb.

 95. avatar
  Maroeska

  Graag voor mijn lieve moeder. Zij zit nu veel in huis door het corona virus. Ook kan zij niet meer naar haar vrijwilligerswerk wat ze heel erg vind. Want dat mag ze erg graag doen. En ook het oppassen op mijn neefjes kan ze niet meer vanwege de corona. Dus daarom wil ik haar graag blij maken met een chocolade reep

 96. avatar
  Ton

  Corry zorgt in deze tijd voor haar ouders (89 en 90 jaar) en voor haar kleinzonen (1 en 5 jaar) en vanwege haar onverdroten inzet verdient zij dit.

 97. avatar
  Anneke

  Mijn lieve man zou ik graag verrassen! Hij doet nu heel veel dingen die ik normaal doe! Bijvoorbeeld de Boodschappen, apotheek en in huis ook veel! We vallen beiden in de kwetsbare groepen, en hij is heel zuinig op mij!

 98. avatar
  Anneke de Vries

  Mijn lieve man zou ik graag verrassen! Hij doet nu heel veel dingen die ik normaal doe! Bijvoorbeeld de Boodschappen, apotheek en in huis ook veel! We vallen beiden in de kwetsbare groepen, en hij is heel zuinig op mij!

 99. avatar
  Chantal Hoogeveen Evers

  Graag voor mijn allerbeste vriend omdat hij door het corona helaas niet kan werken op de taxi.

 100. avatar
  Tonnie

  Ik gun Mia een heerlijk stuk chocolade. Zij maakt uit katoenen lakens mondkapjes voor instellingen. Daar gaan heel wat uurtjes inzitten.

 101. avatar
  Marieke

  Ik wil graag mijn vriendin Margo nomineren. Zij werkt zich in het verzorg- en revalidatiecentrum helemaal uit de naad. Dagelijks moeten ze daar vreselijk moeilijke keuzes maken. Het isoleren van toch al kwetsbare patiënten raakt je iedere dag. Zij verdient elke dag wel een reep of een bloemetje!

 102. avatar
  Marianne Burghout

  Voor mijn lieve buurvrouw Gwen die nu elke week boodschappen voor mij doet !!

 103. avatar
  ed

  Voor mijn allerliefste vriendin die ik al al ruim 65 jaar ken, waarvan al 58 jaar mee getrouwd ben en al die jaren - behoudens één enkele "dip" - ontzettend onverminderd liefheb

 104. avatar
  Chantal

  Ik gun het mijn moeder omdat ze haar kleinzoon erg mist en omdat ze gewoon doorwerkt op de werkvloer vanwege haar vitale beroep.

 105. avatar
  Corien

  Ik wil de reep graag voor Leon aanvragen. Hij werkt al sinds het begin van de corona-crisis gewoon door (ZZP-er, werkt buiten) en probeert zich zo goed mogelijk aan de RIVM-regels te houden en dat is niet altijd even makkelijk.

 106. avatar
  Danielle

  Voor mijn lieve moeder. Zij is 81 jaar. Ze heeft de afgelopen 2 maanden haar zwager en zus verloren. Tevens zit haar man (mijn vader) sinds 5 weken in een verpleeghuis en heeft hem al die tijd niet kunnen opzoeken.

 107. avatar
  Debbie van der wal

  Ik zou graag een reep voor mijn moeder willen laten maken.ze is op 26 april jarig en wordt dan 70. Haar verjaardag en deze mijlpaal vieren gaat helaas niet net als voor vele andere mensen en ik wil haat gewoon een hart onder de riem steken dst ze het in deze periode zo goed doet in quarantaine

 108. avatar
  Johanna

  Ik zou het geweldig leuk vinden om mijn dochter te verrassen met een heerlijke reep. Als leerkracht heeft zij het elke week ontzettend druk met de lessen goed voor te bereiden en het huiswerk wat zij die week moeten maken voor haar leerlingen. Maar daarbij maakt zij ook leuke filmpjes met uitleg daarbij hoe en wat zij moeten maken. Maar dat is nog niet alles, zij moeten ook de kinderen opvangen waarvan de ouders beide werken. Ze hebben dus een dubbele taak erbij gekregen en hebben nu nog meer werk als dat ze gewoon op school les zouden geven. Een chocolade reep heeft zij dus dubbel en dwars verdiend!

 109. avatar
  Fred den Boer

  Ik wil graag Purdey van Haasteren verrassen die tot nog toe zonder bescherming haar verstandelijk beperkte clienten bezig houdt door met hen te gaan wandelen, nu de activiteiten binnenshuis niet mogelijk zijn. Bovendien is Purdey GEK op chocolade!

 110. avatar
  nathalie

  ik wil hem graag aan mijn dochter geven die verpleegkundige is in het ziekenhuis op de corona afdeling. en van chocola word ze altijd blij

 111. avatar
  Martijn Dijkhuizen

  Voor mijn schoonmoeder die nu heel wat dagen moet oppassen omdat de opvang dicht is. Dat doet ze met alle liefde, nooit geen nee, en als we haar wat willen geven als bedankje is ze beledigd. Zou mooi zijn als dit bijvoorbeeld anoniem kon :)

 112. avatar
  Gezina Dijksterhuis

  Onze dochter Jeanine werkt met hart en ziel in de zorg voor de ouderen in verpleeghuis "De Dilgt" te Haren (Gr). Omdat ze alleen woont en haar ouders en familie zo mist in deze tijd van het coronavirus, vindt ze het fijn om haar bewoners weer te zien en te spreken, omdat ze andere administratieve taken thuis moet doen. Ze zijn zo blij met haar omdat, zo zeggen zij Jeanine hun weer aan het lachen maakt in deze moeilijke tijd. Daarom zouden wij het fijn vinden om haar een hart onder de riem te steken door middel van deze verrassing!

 113. avatar
  H.de Wreede-de Vries

  Voor mijn Geweldige dochter, die steeds boodschappen voor ons doet omdat wij qua gezondheid en leeftijd dit niet zelf kunnen doen. Zou echt een Super- verrassing zijn!🎁🍫

 114. avatar
  Cilly Doreleijers

  Voor een hele lieve opa Frans die altijd en vooral nu in deze moeilijke tijd klaar staat voor zijn alleenstaande dochter met een 14 maanden oude kleindochter, hij is nu haar steun en toeverlaat 💚 zou t fijn vinden als die eens onverwacht verrast zou worden.

 115. avatar
  Sieta Tjepkema

  Ik zou mijn zus Marja nomineren; sinds de hersenbloeding van mijn vader in juli vorig jaar zorgt zij er minstens vijf dagen per week voor dat hij iedere dag warm eten krijgt, dat hij nieuwe kleren krijgt als dat nodig is, etc. Er komt wel één maal per week een schoonmaakster bij hem, maar de andere praktische zaken komen hoofdzakelijk voor rekening van haar en haar partner Tjeerd.

 116. avatar
  Van damme mireille

  Mijn dochter femke is 20 j gaat nog naar school maar tijdens de corona gaat ze graar gaan helpen in het rusthuis zilverbos in zelzate daar ze naar de verpleesterschool nog gaat ben zo trots op haar

 117. avatar
  Eline van de Laar

  Ik wil graag Jort Sander verrassen. Hij heeft een moeilijke jeugd gehad, deels in Jeugdzorg. Zelf in de risicogroep (diabetes type 1) werkt hij als 22 jarige in de zorg voor oudere zwaar verstandelijk gehandicapten. Heel zwaar momenteel, aangezien deze mensen de coronamaatregelen niet begrijpen en verdrietig of zelfs agressief worden... Jort zit onder de wondjes.

 118. avatar
  Lian lier bruens

  Voor mijn beste vriendin die ik nu in deze moeilijke tyd wegens corona virus niet kan zien graag gun ik haar dit om wat op te vrolijken voor jolanda elissen

 119. avatar
  M.Bertrand

  Mijn ouders, die 77 jaar zijn. Die al 42 jaar vol liefde voor mijn ongeneeslijk zieke zusje zorgen; die door deze ziekte zwaar gehandicapt is. Mijn ouders die al 42 jaar in een soort van quarantaine leven en daar goed hun weg in hebben gevonden. Voor hen heb ik ontzettend veel respect.

 120. avatar
  Jolanda van Ruijven

  Ik zou mijn zus Francis graag willen verrassen die bij de kraamzorg in Den Helder werk en voor wie het heel moeilijk is om afsand te houden in deze tijden en dit is ook een groep die het nog steeds zonder de beschermingsmiddelen moet doen. Voor alle mensen een dikke pluim die in de zorg werken ,maar ik kan er maar één een lekkere reep geven en dat is mijn zus.

 121. avatar
  Bert

  Gewoon voor mijn lieve vrouw mijn rots in de branding ELS

 122. avatar
  R Klepper

  Ik nomineer mijn moeder die 80 wordt , maar dit nu troosteloos alleen moet vieren . En daar haar gezondheid ook slecht is wil je toch het liefst iedere dag kunnen leven zoals zou moeten 😢😢😢

 123. avatar
  Karin van Vierzen

  Ik wil graag mijn oudste zoon verrassen met een chocolade reep omdat hij al weken in zijn woonvoorziening moet blijven..... Hij is ook nog eens dol op chocolade

 124. avatar
  Rizairis Núñez-Lacroes

  Voor een hele lieve klant van mij die dag en nacht bij verschillende verpleeghuizen werkt om de gaten die zijn ontstaan door zieke collega's te vullen. Wij belden laatst met elkaar en zij vertelde mij hoeveel van haar de cliënten die zij verzorgt ziek zijn of zijn overleden. Zij heeft geen tijd om het te laten bezinken maar gaat door en zorgt voor zichzelf om voor anderen te kunnen blijven zorgen.

 125. avatar
  Astrid Meister

  Ik zou graag een goede vriendin (Ria)willen verrassen met een Verkade chocolade reep.Zij heeft de afgelopen jaren heel veel tegenslagen moeten doorstaan.( partner verongelukt, woningbrand, zelf een tia, hartinfarct en (long)kanker overleeft. In 2019 verloor ze haar baan na 19 jr trouwe dienst. Nu veel financiële zorgen. 🍀

 126. avatar
  Ineke

  Voor mijn dochter die werkt in de gehandicaptenzorg. Rondom haar vallen collega's uit die ziek worden dus het is hard werken voor haar. Clienten snappen niet dat ze binnen moeten blijven. Dus de zorg is zwaar!

 127. avatar
  Tonny loffeld

  Ik zou graag pierre schroeder willen verassen met een reep omdat hij het super moeilijk heeft zijn vriendin mijn moeder is 7maart overleden en dan deze crisis erbij pierre heeft verder geen familie niemand meer in maastricht dus daarom

 128. avatar
  Vera Banse

  Graag wil ik Arti Banse voordragen. In deze moeilijke tijd werkt zij, zonder beschermingsmiddelen, in een verzorgingstehuis met hart en ziel, trots op haar en alle andere mensen die in de zorg werken.

 129. avatar
  Tony

  Ik zou graag een reep willen geven aan Sophie. Zij is een vriendin van mij die werkt als lerares op een basisschool. Ondanks dat haar school al meer dan een maand gesloten is heeft zij nog geen dag rust genomen. Ze is constant bezig met het aanbieden van digitale leerstof voor haar leerlingen. Voor de leerlingen die het wat lastiger hebben thuis brengt ze de leerstof zelfs persoonlijk langs. Alle lof voor haar inzet en ze heeft naar mijn mening dubbel en dwars een chocoladereep verdiend.

 130. avatar
  Joke van kooten

  Ik wil mijn schoondochter en mijn dochter bedanken die staan al 5 weken voor mijn klaar zonder hun geduld en liefde had ik het niet gered

 131. avatar
  Paul Hubner

  Voor Esther die in de gevangenis werkt en gewoon door moet 👍🏻👍🏻Topper

 132. avatar
  Samira El makrini

  Ik wil het graag voor mijn dochter die werkt op intensieve zorgen wat heel moeilijk is met alle corona patiënten ik wens haar veel moed

 133. avatar
  Diana van Dalen

  Ik wil mijn schoonmoeder verassen nu ze ons niet mag zien en wij heel veel van der houden

 134. avatar
  Fia

  Ik wil graag mijn vrouw verrassen omdat ze al weer 4 weken 3 keer per dag naar haar moeder gaat die ziek op bed ligt ze kookt wast de was en haar moeder doet de boodschappen, verzorgd haar wond en dat alles met ook nog een zieke man thuis, hier huishouden doet ook onze boodschappen, ze staat er alleen voor ,haar enigste zus is 22 jaar geleden overleden dus ja ik denk dat een reep minimaal op zijn plaats zou zijn

 135. avatar
  Suzanne Berends

  Ik wil graag mijn zorgheld Cath van Fysiotherapie De Oversteek in het zonnetje zetten. Zij heeft mij de afgelopen weken enorm goed geholpen om van mijn rugpijn af te komen. Ze kwam zelfs op zaterdag terug naar de praktijk omdat het voor mij niet te houden was. Inmiddels zijn mijn rugklachten bijna verdwenen. Cath is mijn zorgheld ❤️

 136. avatar
  Kelly

  Ik zou heel graag mijn moeder willen verrassen. Als alleenstaande moeder is alle hulp welkom. En min moeder staat altijd voor me klaar op.alle gebieden. Nu ook mag ik altijd de kinderen brengen om even snel boodschappen te doen of om even een uurtje voor mezelf te hebben. Heel fijn. Daarbij is ze gek op chocolade. Ze eet het elke dag haha . Dus zo een xxl reep zou fijn zijn.!

 137. avatar
  Jacqueline bron

  Aan mijn lieve moeder....we bellen elkaar elke dag, skypen maar niet want dan moeten we huilen....maar bellen wel...en huilen dan ook af en toe.... Maar ik wil deze graag aan mijn lieve moeder geven die anderhalf uur van ons vandaan woont....in Friesland met mijn vader....er zullen wel meer mensen misschien zeggen, mijn moeder.....maar dit is gewoon mijn keuze....een chocolade reep voor mijn vader en moeder.....

 138. avatar
  Helen Schellevis

  Ik wil graag mn zoon verassen. Huj werkt al die tijd keihard in de supermarkt om alles weer bij te vullen. Zelfs tijdens die erge hamsterperiode waarin sommige mensen zelfs agressief reageerde als het produkt op was. Mijn kanjer

 139. avatar
  Rita Verbanck

  Ik schenk deze chocoladereep aan Veerle de Winter omdat zij dagelijks ondanks haar zwangerschap klaarstaat als kinesiterapeute in het UZ te gent. Zij heeft daarbij ook nog de zorg over 2 kleine kleuters.

 140. avatar
  Francis

  Ik wil heel graag Desiree van verzorgingshuis Westerhof in Enkhuizen een heerlijke reep geven. Zij en met haar nog vele andere zorgverpleegkundige verzorgen mijn vader van 90 jr in dit verzorgingshuis. In de Corona tijd heeft mijn vader het heel moeilijk aangezien hij nagenoeg niets ziet en geen bezoek mag ontvangen. Desiree is dan ook zijn steun en toeverlaat in deze tijd. Applaus, applaus voor Desiree en het zorgpersoneel van Westerhof Enkhuizen.

 141. avatar
  Jolanda ten Westenend

  Ik wil graag mijn ex collega verassen die nu in de zorg werkt met veel plezier.

 142. avatar
  Jose Jansen

  Voor mijn moeder van 85 jaar die altijd alleen is en nu geen bezoek kan ontvangen. Ze geniet zo van chocolade, dat zou een leuke verassing zijn.

 143. avatar
  Brigitte Tegels

  Ik gun dit mijn broer die al sinds de dood van mijn vader (12 jaar geleden) mijn moeder helpt met klusjes en de tuin en er ook nu tijdens deze corona crisis voor mijn moeder, die 86 jaar is, en nu dus ook de boodschappen doet.

 144. avatar
  G.Elshof

  Voor mijn buurvrouw Miriam die ZONDER bescherming naar oudere mensen heen gaat om ze te helpen, dat is pas een held .

 145. avatar
  M vd brink

  Voor mn dochter die 18 is geworden

 146. avatar
  Oma en Opa Wagener

  Ik zou graag mijn schoondochter willen verrassen. Ze heeft 3 kinderen waar ze nu veel meer voor moet zorgen als gewoonlijk. de opa's en oma's kunnen nu niet oppassen en moeten thuis blijven ondanks dat wij ook niet naar buiten mogen haalt ze voor ons alle boodschappen. ook moet ze nog gaan werken in de zorg. samen met onze zoon lukt het ze. fantastisch dat ze het volhouden.

 147. avatar
  Ineke van der giesen

  Ik zou graag een reep willen sturen naar mijn lieve zorgzame vrouw die de kinderen en kleinkinderen erg mis vanwegen de coronavirus

 148. avatar
  Fennechina Graansma

  Voor mijn moeder die samen met mijn broer in deze moeilijke tijd hun schoonmaakbedrijf draaiende te houden 🍀 ze is de jongste (74) niet meer dus des te meer respect.

 149. avatar
  Agnes

  Ik wil graag mijn schoonzus verrassen. Die in de zorg werkt en ook nog thuis les geeft aan haar 3 kinderen. 1 in groep 3 1 in groep 8 en 1 in de 3e van de Havo. Petje af

 150. avatar
  Hans van dijke

  Ik verras Astrid Ottenhoff met de reep Omdat ze altijd voor de anderen klaar staat

 151. avatar
  loes henson

  Ik zou mijn broer graag verrassen. Hij woont in Nederland en ik woon in Engeland. Hij belt vaak om te horen dat alles goed gaat. Nu met de virus is het onmogelijk elkaar te bezoeken en we missen elkaar erg.

 152. avatar
  Yvonne vd Salm

  Ik wil graag mijn dochter Lorena nomineren! Ze werkt in de gehandicaptenzorg. De cliënten hebben het zwaar omdat dagbesteding en familiebezoek nu niet kan. Ze draait extra diensten terwijl kans op besmetting best groot is zonder bescherming. Toppertje!

 153. avatar
  Nils Beintema

  hoi , ik wil mijn moeder verrassen , ze is al een paar weken alleen en wie weet howe lang het nog gaat duren , ze vind chocolade bovendien erg lekker

 154. avatar
  Nelly Blom

  Ik verras mijn schoondochter Ellen met een reep zij is werkzaam in het Jeroen Bosch ziekenhuis . En in deze moeilijke periode is ook haar Oma overleden aan het virus.

 155. avatar
  Marian de wit

  Ik zou graag de chocolade reep geven aan me nichtje van tien daantje en haar moeder. Ze zitten druk met een verhuizing, en haar moeder werkt thuis en ook schooljuf voor haar dochter.24 april gaan ze over naar een nieuwe woning, wat is dan leuker dat je samen de chocolade reep kan opeten bij een kopje thee.een reep maakt je blij.

 156. avatar
  Marijke Gehin

  Ik wil mijn vriendin Ancella de Vries verrassen. Ze werkt met zwaar gehandicapte kinderen en mag dan ook gern mondkapje dragen omdat de kinderen daar van schrikken. Zelf heeft ze de ziekte van lyme in een zeer heftige mate, waardoor ze heel veel pijn heeft. Maar toch doet ze dit maar. Ik heb heel veel bewondering voor haar en vooral nu in dit corona tijdperk.

 157. avatar
  Plate

  Ik wil graag mijn oma verrassen, aangezien ze geen bezoek meer mag ontvangen van ons en zij dementerend is.

 158. avatar
  Ramon willemsen

  Voor mijn kanjer omdat ik van je hou !!♡♡ En omdat je 29 april jarig bent .

 159. avatar
  Bernadet

  Graag wil ik mijn vrouw een hart onder de riem steken. Ze werkt in de verzorging zeven nachten en daarnaast ook nog in de thuiszorg. Petje af voor haar!

 160. avatar
  Dicky

  Onze dochter die kindervp is en nu op de coronaafd werkt.

 161. avatar
  Pieter Gülcher

  Ik wil een reep laten bezorgen bij zorgondernemers van het Thomashuis Velp. Zij zijn gestart midden in de corona tijd, niet leuk met alle bewoners thuis die niet naar de dagbesteding kunnen en ook niet naar huis kunnen om familie te bezoeken. de 8 bewoners met een verstandelijke beperking hebben het heel zwaar in deze tijd! (geldt trouwens ook voor het personeel)

 162. avatar
  Anna Jancsó-Piso

  Wij zouden de chocoladereep graag aanvragen voor ons nichtje van 16. Zij werkt naast school in een supermarkt als vakkenvuller, teamleider en achter de kassa. Ook in deze moeilijke verwarrende periode. Ze mag net als alle anderen niet afspreken met vrienden, maar staat wel elke dag voor alle mensen klaar. Zij is de heldin van onze familie. Vandaar dat wij haar met de reep graag een hart onder de riem willen steken.

 163. avatar
  I bos

  Ik wil graag mijn dochter verrassen, ze heeft een verstandelijke beperking( autisme), ze woont in een woongroep van s Heerenloo en nu mag ze niet thuis komen.

 164. avatar
  Arend Muis

  Ik verras mijn man met een reep, omdat hij mij steund in alles, wanneer ik naar m'n werk ga! Ik werk in een verpleeghuis met dementerende ouderen! Hij doet er alles aan dat ik niet besmet wordt. Doet boodschappen en alles in huis, zodat wanneer ik moe thuiskom, alles aan kant is!

 165. avatar
  Diana Hamaker

  Voor mijn zus Bianca. Zij werkt bij een verzorgingshuis als helpdesk medewerker. Zij en het hele team proberen het de bewoners wat dragelijker te maken met allerlei afleiding. Mijn zusje heeft zelf een paar jaar geleden haar rug gebroken waar ze nog veel pijn van heeft en toch gaat ze door!

 166. avatar
  P.m. Van Dijk Kooiker

  De vrouw die altijd voor mij klaar staat...

 167. avatar
  Wubbina Huisman

  Ik wil de dames van de Thuiszorg verassen ze helpen Mijn nog op de curve dagen

 168. avatar
  Joop Kauffeld

  Ik wil mijn dochter Tessa verrassen, omdat zij (en al haar collega’s uiteraard ) in deze moeilijke tijd toch altijd behulpzaam en vriendelijk blijft bij de Jumbo supermarkt in Veldhoven, waar het werk gewoon doorgaat om mensen van boodschappen te voorzien, petje af..........

 169. avatar
  Rita

  Mijn vriend, omdat hij elke dag blijft werken en zo ons kan onderhouden. Bovendien is hij een top papa ;)

 170. avatar
  Christa Uittien

  Moppie34v@hotmail.com

 171. avatar
  Christa Uittien

  Zou hem voor mijn dochter willen sturen die in de bejaardenzorg werkt en zodoende haar een duimpje willen geven

 172. avatar
  Frans

  Voor Janne, een hectische tijd voor haar in de zorg. En thuis gaat het ook gewoon door als alleenstaande moeder met twee dochters.

 173. avatar
  rianne Groote schaarsberg

  Ik gun kim begeleiding van limor een gratis reep chocolade. Een tijdje is ze ook ziek geweest en tijdens corona virus kwam ze niet bij me maar we appte elkaar wel met beeld. Maar ze is er elke week voor mij en dat vind ik fijn

 174. avatar
  Moeder Henny

  Heel graag wil ik onze Held dochter Rianne verrassen met dit super leuke kado! Ze is Radio diagnostisch laborante in het Bravis ziekenhuis in Roosendaal/Bergen op Zoom en staat altijd klaar om (Corona) patiënten te begeleiden/ op de foto/scan te zetten. Moeder van 2 kleine meisjes (3 en 1 jaar) en vrouw van een politie agent. Ze stuurt zelf vaak kaarten/attenties en wat het zou een geweldige opsteker zijn als ze nu eens zélf word verrast!!

 175. avatar
  Sandra sterrenburg

  Ik gun deze grote xxl hazelnoot chocoladereep aan onze dochter Denise Sterrenburg. Zij werkt in de zorg en loopt stage, dus draait vele uren. Ook is het in deze corona tijd nu een heel groot risico om op een afdeling te werken waar mensen met het virus verpleegt worden. Petje af voor onze kanjer 👊💪

 176. avatar
  G.A. te Winkel

  Ik wil graag onze dochter verrassen met een Verkade reep( hoe erg het ook is-chocolade helpt..!)Onze dochter is nu enorm druk als arts maar vindt het niets meer dan haar plicht.. daarbij heeft ze ook nog drie kleine kinderen die geholpen moeten worden en de jongste is al heel lang verkouden en die kan ze nérgens onder brengen ivm verkoudheid...! Hoe ze het doet doet ze het maar nooooit één klacht...!! Dus zo’n reep zou echt heel welkom zijn.. ❤️

 177. avatar
  Izie Koppenhagen

  Mijn zusje Carina, doordat ik geveld ben door het corona virus, is de volledige manellzorg voor onze moeder met vergevorderde Alzheimer, op haar schouders gekomen. Ze doet het geweldig.

 178. avatar
  Jan ter Stege

  bterstege@gmx.net

 179. avatar
  Jessica

  Ik wil mijn dochter verrassen werk als verzorgende in een verpleeghuis. En waar over wordt laten zien en vermeld dat zorgpersoneel zoverl waardering krijgt. En zoveel leuke en lekkere dingen krijgen als dank. Heeft mijn dochter serieus nog helemaal niks ontvangen. Terwijl ook zij zich moet inzetten. En nu vooral zonder alle vrijwilligers en zonder voldoende beschermmiddelen

 180. avatar
  rob hensbergen

  Voor mijn nichtje Anna Hensbergen. Ze is in deze corona tijd geslaagd Cumlaude. Ben heel trots op haar ook omdat haar gezondheid wel eens te wensen overlaat. Recept

 181. avatar
  Jurgen

  Ik wil onze ‘schoondochter’ Michelle in de ‘chocozon’ plaatsen want ze doet uitstekend werk en haar stinkende best op de IC Roermond.

 182. avatar
  Jimmy Hoekman

  Ik zou graag mij oudste zus een reep chocolade willen geven die is in de zorg bezig met oudere mensen en ik woon zelf in het buitenland en kan haar niet zien dus wil dat op deze manier laten weten dat ze goe bezig is (en aan iedereen die dit lees hou vol we komen er wel !!)

 183. avatar
  Jellie

  Voor een lieve vriendin Nynke, die in deze tijd vol passie de patiënten op de longafdeling in het ziekenhuis liefdevol verzorgd.

 184. avatar
  Sonja Bos

  Ik wil de man van mij vriendin een hart onder de riem steken omdat hij ondanks zelf Corona gehad te hebben toch weer aan het werk is. Sergio werkt op de IC van het AMC en verpleegt Coronapatienten. Echt een kanjer!

 185. avatar
  Jos Roelofs

  Wat heeft ze het verdiend!! Het is mijn marathon vriendin. We hebben samen de hele marathon van New York gedaan. Nu is het samen trainen helemaal niet meer mogelijk. Ze is operatie-zuster in het ziekenhuis van ALKMAAR en maakt ongelooflijk veel overuren. Wat een kanjer...! Misschien over een poosje toch weer samen trainen ? Intussen alleen naar grote waardering !!

 186. avatar
  Miekwieze Moes

  Aan Miekwieze Moes. Zij is mijn zusje. Ze werkt in de thuiszorg ,maar zij staat mijn moeder ook bij . Mijn moeder word 91 jaar. Mijn zusje helpt haar in de huishouding doet boodschappen en als ze ergens niet uitkomt staat ze altijd voor jaar klaar. Wij zijn met 4 kinderen en in deze corona tijd kunnen we niet naar onze moeder toe . Mijn zusje woont op een kwartier afstand bij haar en wij zitten op anderhalf uur rijden. Wij als broer en zussen staan miekwieze zoveel mogelijk bij . Maar ze verdient het zo om in het zonnetje gezet te worden. Ik hoop dat zij bij de winnaars zit. Ik vind het een hele leuke actie

 187. avatar
  Joke van Dijk

  Mijn dochter Elke haalt al vanaf het begin van de crisis al de boodschappen voor ons , omdat we een risico groep zijn . Het is fijn dat ze voor je klaar staan ,maar we missen wel de gezelligheid van koffie drinken! enz !

 188. avatar
  Laura

  Mijn lieve collega/vriendin Petra. Zij en haar man hebben door hun eigen gezondheid heel wat meegemaakt en hierdoor financieel ook in de problemen geraakt. Ondanks dat zet ze zich ten volle in bij de haar werk de GGD om mensen te testen ed.

 189. avatar
  Will. Lankhorst

  Ik zou graag het zorgpersoneel van het Martiniziekenhuis te Groningen willen verrassen. ik ben namelijk net voor de Corona uitbraak geopereerd en deze mensen lopen het vuur uit de sloffen voor de patiënten. Ik heb op afdeling C3 gelegen. Ze zijn bijzonder kundig en attent en verdienen het naar mijn menig om in het zonnetje gezet te worden in deze moeilijke tijd.

 190. avatar
  Hans Corné

  Voor mijn schoondochter, die, behalve op de gewone Spoed Eisende Hulp (SEH), ook op de Corona SEH in het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Goes werkt, maar tussendoor ook nog een stevige HBO-opleiding daar doet!

 191. avatar
  Jeanne Verstraeten

  Ik wil mijn vriendin Marleen verrassen ze is mantelzorger voor haar moeder maar mag haar nu niet bezoeken. Ze doet nu vrijwilligerswerk in het te huis. Superlief.

 192. avatar
  Kelly Bakker

  Mijn moeder verras ik heel graag met een chocoladereep. Gewoon omdat ze altijd voor mij klaar staat. Ook in deze tijd. Ik ben hoogzwanger en ook nu zorgt ze ervoor dat ik niets te kort kom. Van vitamientjes (fruit) tot aan laatste spulletjes voor ons kleine wondertje. Alles om mij te ontlasten en vooral de te zorgen dat we gezond blijven!

 193. avatar
  Tiny Treuen Wouters

  in deze moeilijke tijd hebben wij veel extra zorgen gehad met een hulpbehoevende broer waar we mantelzorg bij doen .hij kan niet tegen het alleen zijn nu en heeft de laatste 2 weken een zeer verwarde indruk gemaakt met zelfs nachtwandelingen .mijn vrouw staat dan meteen klaar om dit op te lossen en gaan we na een bericht van de buren kijken want hij woont 10 km bij ons vandaan en toen dit de eerste keer gebeurd zijn we op een nacht zelfs 2x er naar toe moeten gaan want er was een tijdelijke ziekenhuis opname bij toen .dus als het mogelijk zou ik mijn vrouw hiervoor willen opgeven want we doen al meer dan 7 jaar bij alles wat hij nu niet meer zelf kan .

 194. avatar
  leo dietvorst

  ik vind het goed dat onze goed op gevangen en goed kunnen praten.Verder super goed veel lachen heel veel dingen doen.

 195. avatar
  Joshua Jacobs

  Een kringgenootje van mij, Elyne, maakt de nodige uren in de zorg en het ellendige is dat je geen ritme meer overhoudt: je moet continu wisselen! Erg pittig is dat, if I had a hat, I'd keep taking it off! Zij verdient een extra, omdat ze zo hard gaat en echt klaar probeert te staan voor de mensen, haar patiënten!

 196. avatar
  Miranda Stenvers

  Ik zou graag mijn collega Margret de reep willen geven. Waarom omdat ze hard werkt bij de oudere mensen om hun huisje schoon te houden. En ook vallen er wat huisjes af omdat ze daar dan even niet meer mag komen in deze tijd even. Vandaar even een verrassing voor haar om te weten dat we aan haar denken.

 197. avatar
  Yvonne Pijl

  Ik wil mijn ouders verrassen, zij zijn mijn helden, 10 jaar geleden ben ik getroffen door een hersenvliesontsteking met daaropvolgend een depressie en een echtscheiding, zij hebben mij altijd heel goed bijgestaan met alle hulp die ik nodig had en dat doen ze nog steeds, nu in deze tijd kan ik niet naar ze toe en zij niet naar mij, dus we bellen veel.

 198. avatar
  Thea Manders

  Mijn nichtje Vera . Zij is op 1 februari in het Bernhove ziekenhuis in Uden begonnen. Nog in haar proefperiode te maken krijgen met het corona virus. Niets is haar nu teveel en ze werkt met heel haar hart. Respect voor het meisje .

 199. avatar
  Guus Verbunt

  Mijn vrouw die in deze moeilijkdagen werkt maar ook voor mij en haar moeder mantelzorger is

 200. avatar
  L van Kuipers

  Mijn moeder, die verder weg woont en niet graag boodschappen doet. We hebben haar al weken niet gezien. Zo kan ik laten weten dat wij aan haar denken.

 201. avatar
  Eelco Spronk

  Aan allen die zich zorgen maken, stop daarmee en het is belangrijk om overal positief tegenover te staan

 202. avatar
  Anneke van der Veen

  Heel graag voor mijn schoonzoon! Hij is mijn held! Hij doet namelijk elke week met liefde onze boodschappen en voor zijn ouders en ook nog voor zijn eigen gezin omdat mijn dochter zwanger is. Geweldig!!

 203. avatar
  Alie

  Voor mijn zus Anja. Ze zorgt ervoor dat vele ouderen in de thuissituatie de juiste zorg en aandacht krijgen. Zij is van het onsje meer en laat ze nu verslaafd zijn aan de melk chocolade van Verkade.

 204. avatar
  Gerda Klinker

  Ik wil mijn moeder graag een hart onder de riem steken met een leuk presentje. Want door de corona kan ze niet meer naar de dagopvang toe en ook haar begeleidster van Lentis mag niet meer thuis langs komen om haar te begeleiden tijdens haar depressie en hierdoor voelt ze zich enorm eenzaam.

 205. avatar
  Anique Schneijdenberg

  Mijn moeder die helemaal ingepakt bij mijn demente oma heeft gezeten om haar rustig te krijgen toen ze in paniek was door de griep. Ook staat ze altijd voor ons klaar en vangt ze onze dochter op als wij moeten werken nu de kinderopvang dicht is. Ik heb een moeder van goud waar ik heel veel van houd en waar ik graag zo'n lekkere chocolade reep aan wil geven.

 206. avatar
  Katinka

  Voor mijn nicht en haar dochter, zij verdient het echt omdat haar man al 3 weken op de IC ligt. Het is gewoon heel zwaar, het gaat nl nog steeds niet echt goed.

 207. avatar
  Jaap van der Plas

  Graag voor mijn vriendendienstmaatje Joop die in deze tijd veel uren van de dag alleen is en aan het verzorgingshuis gekluisterd zit en deze geste zeer op prijs zal stellen.

 208. avatar
  Serge

  Ik moest erg hard nadenken, een goede vriendin waarvan de dochter corona heeft? Iemand die ik in Nederland ken en ik n de zorg werkt? Toch besloten om mijn in moeder deze reep te schenken. Beide kinderen wonen in het buitenland. Ik, in Duitsland, woon het dichtst bij maar ook ik kan, en mag haar niet bezoeken. Ze woont alleen, in een klein dorpje, ergens in Friesland... Ja, die reep moet echt naar haar. De paastijd zonder haar kleinkinderen... Helemaal alleen..🐣🐤🐥

 209. avatar
  Bente de Jongh

  Aan mijn leidinggevende zou ik graag een reep geven. Hij is als interimmer eind maart gestart bij de GGZ-instelling waar ik werk en vol met zijn neus in de boter gevallen, omdat onze klinieken onder de strenge Corona-richtlijnen moesten worden aangepast. Voor somatisch zieken zijn de richtlijnen scherp, voor mensen die (ook) nog psychiatrische problemen hebben, is het "geen bezoek" en "geen gezamenlijke maaltijden" verschrikkelijk. Via mijn leidinggevende zou ik de medewerkers van GGz Centraal in Flevoland willen eren en bedanken voor hun enorme inzet in deze

 210. avatar
  nathalie kalsbeek

  Ik mijn buurvrouw Debbie verassen ze kan nu niet werken en zit thuis met 2 kinderen wat heel zwaar is en heel zwaar is daarbij heeft ze ook nog eens week geleden zwaar auto ongeluk gehad en ziekenhuis gelegen en moet herstelen van haar verwondingen ze staat er alleen voor omdat haar man is 6 jaar geleden overleden aan hersentumor en ze staat altijd voor mij klaar omdat ik zelf mantelverzorgster ben 24 uur per dag daarom vind ik dat zei eens in het zonnetje gezet mag worden en weet dat ik aan haar denk

 211. avatar
  j b hedemann

  ik gun het een goede vriendin van me

 212. avatar
  Joke Jansen

  voor mijn dochter die zelf heel veel gezondheidsproblemen heeft, en nu voor mij zorgt ivm risicogroep !

 213. avatar
  Sjef de Haas

  Lieverd ik hou van jou ook in deze hele moeilijke tijden, maar samen staan we sterk

 214. avatar
  Rene de Vries

  Mijn vrouw onderging half december eerst een knieprothese operatie. Daarna viel ze en brak op 4 plekken haar pols. Ze is nog steeds aan het revalideren en door de corona kan ze er ook niet uit. Bij deze wil ik haar een hart onder de riem steken !

 215. avatar
  MMJ Braaksma

  Ik wil graag mijn oude klasgenoot Thijs Kees een hart onder de riem steken omdat hij in een moeilijke tijd zit na een rotziekte en behandeling. En juist als je zo’n behoefte hebt aan steun en contact, zitten we In deze Corona Crisis!! 😩

 216. avatar
  Ina

  Ik zou graag het team ambulance wens een heerlijke reep chocola geven. In nov mocht mijn moeder afscheid nemen van het graf van haar dochter in Zeeland en dat was voor haar ruim 400km rijden 3 dagen overleed mijn moeder. De medewerkers hebben deze dag ruim 1700 km gereden om deze laatste wens van mijn moeder uit te voeren. Het was een emotionele dag voor mijn moeder en mij maar ze is met liefde en heel veel warmte behandeld deze dag.

 217. avatar
  Karin Rietveld

  Ik wil graag al mijn collega's verrassen we werken met z'n allen keihard om de zorg te leveren die ze verdienen om de bewoners het gemis van hun dierbaren te laten verminderen.

 218. avatar
  Ingrid Hendriks

  Mijn lieve zorgzame overbuurvrouw die voor ons boodschappen haalt omdat wij in de risicogroep vallen. Zelf werkt ze ook in de zorg en in ploegendienst en toch maakt ze tijd vrij om boodschappen voor ons te doen en zelfs hobbyspullen te kopen bij de action.

 219. avatar
  Wim van Stempvoort

  Graag wil ik mijn vrouw Licia verrassen met een heerlijke reep. Ik heb een moeilijke tijd achter de rug na een open hart operatie en zij was er voor mij.

 220. avatar
  helma

  bedankt mam ,dat als ik thuis kom uit de apotheek ,het eten klaar staat .

 221. avatar
  Wendy Jansen-Verhulst

  Ik wil graag een reep geven aan mijn vriendin waarmee ik ruim 30 jaar bevriend ben. Zij staat aan de bedden van Covid-19 patiënten in Noord-Brabant. Juist nu zou ik graag even bij haar op de thee willen gaan om haar te laten weten dat er ook iemand voor haar klaarstaat als zij dat nodig heeft. Dat gaat helaas nog niet. Maar hopelijk weet ze via die leuke chocoladeverrassing dat ik aan haar denk!

 222. avatar
  Anouk Slabbekoorn-meijering

  Zou dit gunnen aan m'n dochter we hebben haar al hele tijd niet gezien ze kan nm alleen maar met de trein reizen en haar broertje is daar ook erg verdrietig onder en ze zelf natuurlijk ook

 223. avatar
  Jantien

  Wij staan altijd voor elkaar klaar in de familie ,maar ik wil graag mijn ouders verrassen. Ze helpen mij altijd en hun belangrijke vakantie (zoveel jaar getrouwd)die zij vorig jaar al zouden doen en ook niet doorging en ook dit jaar niet doorgaat door nu corona crisis. Maar wat er ook is, ze staan voor mij klaar.

 224. avatar
  Ton de Vries

  Voor mijn 73 jarige moeder die heel goed met deze situatie omgaat . Het is nu wel eenzamer voor haar maar ze gaat er goed mee om. Dus zou haar graag zo verassen .

 225. avatar
  Cora

  Voor Jan, mijn steun en toeverlaat, mijn mantelzorger....in deze moeilijke tijd zijn wij, senioren, gelukkig samen, maar de kinderen en kleinkinderen mogen niet op bezoek komen door het virus, zelfs onze kleindochter die jl. 15 april geboren is mogen we niet gaan bewonderen! Een kleine opsteker voor hem is zeker op zijn plaats!

 226. avatar
  Riet Molier-Scheuierman

  Mijn reep is voor mijn buurmeisje die verpleegster is in een zorginstelling. Zij moest werken zonder schort en liep rond met een aangepaste vuilniszak om. Gelukkig hebben ze nu wel schorten e.d. Haar gezicht was helemaal geirriteerd door het mondmasker daarom vind ik een kleine attentie wel een leuk gebaar.

 227. avatar
  Marja

  Rene Zij werkt in de zorg wat in deze tijd dubbel zo zwaar is. Daarnaast heeft zij de zorg voir 6 honden die uit Roemenië zijn gekomen. 🙂

 228. avatar
  Christina bakker

  Zou leuk zijn voor m'n dochter Susan, die nu niet kan werken en de kinderen de hele dag bezig moet houden, van alles bedenkt om het zo gezellig mogelijk te houden !

 229. avatar
  Elly Thannhauser

  Mijn held is Britt Deutekom omdat zij als leerling verpleegkundige haar mannetje staat in het ziekenhuis. Zij neemt iedere dag risico’s tijdens deze Carona crisis om patiënten te helpen en te verzorgen. Zij is in haar laatste jaar van de studie maar doet niet onder voor het gediplomeerd personeel. Ik vind haar een HELD!

 230. avatar
  Henny Tieleman

  Wij wonen in noorwegen en nu zouden we het leuk vinden om mijn zwager Ton en schoonzus Wil op deze manier even een knuffel te geven, ook omdat ze de kinderen en hun kleinkinderen ook niet kunnen zien,

 231. avatar
  Mart Ennema

  Mijn zus Grietje die zich elke dag weer inzet in deze moeilijke tijd in het UMCG.

 232. avatar
  Gerda Tempelaar

  Ik wil graag een klasgenootje van de lagere school verrassen (hoe toepasselijk bij Schoolbank) die ik sinds we van diezelfde school af gingen niet meer had gezien. Totdat ik bij mijn broer kwam, die tot ons grote verdriet al heel jong de ziekte van Parkinson kreeg en zodoende op zijn 63ste in een verpleeghuis belandde. En wie is één van de fantastische mensen die daar zo goed voor mijn broer zorgen: Marrie Bouwhuis, bij wie ik zes jaar lang in de klas zat op de Elout van Soeterwoude school in Haarlem. Superleuk zal het zijn om haar op deze manier te verrassen!

 233. avatar
  Rosa

  rvangastel21@gmail.com

 234. avatar
  Tonnie

  Ik wil mij lieve vriend bedankt hij steun mij overal bij daarom hij het verdient

 235. avatar
  Esther Renes

  Goedendag...ik gun het Erica Blauwgeers een klant van me uit de kapsalon. Ze werkt op de longafdeling in het meander ziekenhuis te Amersfoort. Wat normaal al heftig is om te werken is nu een verschrikking.daarom gun ik het haar!

 236. avatar
  RIET vERHEGGEN

  F rank Taayke DIE al 23jaar zorgt voor allen staand Bedank Frank

 237. avatar
  Wim Kruisenga

  Lieve Thea de Thuiszorg is alles voor jou, je werkt er nu 30 jaar en ik wil je verrassen met deze reep die je dubbel en dwars verdiend hebt. Ik weet niet waar je deze energie vandaan haalt, maar je gaat er helemaal voor om onze zieke medemens te helpen. Ik ben trots op jou en hou van jou zoals je bent. Onze zieke medemens hebben jullie van de thuiszorg(TSN) Groningen nodig. Ga door en pas goed op jezelf. Je liefhebbende man Wim.

 238. avatar
  John Janssen

  Ik wil onze zoon Tom in Groningen verrassen omdat hij ons altijd ondersteunt maar ons in Limburg nu niet kan bezoeken omdat OV nu beter gemeden kan worden

 239. avatar
  Cor van den Berg

  Mijn vrouw Ans (70 gepasseerd) is al 13 jaar voogdes van Soyin en gaat voor haar door het vuur, zeker op dit moment alle dagen thuis best pittig met huiswerk maken enz. Zo'n 20 jaar zijn er pleegkinderen, vakantie kinderen, weekend kinderen in huis geweest. Ook mantelzorgt ze al haar hele leven voor haar zus Betsie die syndroom van Down heeft.

 240. avatar
  Odette Jansen

  Voor mijn moeder. Aan het begin van deze corona tijd is haar man, mijn vader, overleden. Juist nu zij zoveel behoeften heeft aan bezoek, een arm om haar heen, of gewoon even bij een vriendin op bezoek gaan kan dit niet. Mijn moeder houdt haar goed, maar iets extra's uit onverwachte hoek zou voor haar zoveel meer kunnen betekenen. Het zou voor een aantal dagen absoluut het verschil kunnen maken.

 241. avatar
  Cor van 't Wout

  Graag wil ik mijn vrouw verassen,want ze doet heel veel voor mij.Zoals nu boodschappen halen voor ons.Je moet dat alleen doen en zij doet het,mede omdat ik niet mag rijden.Verder vind ik,dat in deze moeilijke tijd ,ik soms te onaardig ben.Ze is/was tevens mijn mantelzorger,omdat ik volens de letter afgekeurd ben en daarom verdient zij die chocoladereep(ze is ook nog liefhebber hiervan)

 242. avatar
  Mark

  Ik vind mijn vader en moeder omdat mijn moeder in de zorg werkt en ze hebben het nu heel moelijk in de zorg want de bewoners snappen er niks van en mijn vader omdat hij in het waterbedrijf werkt maar dat gaat nu ook heel moelijk want andere zit in je water Corona en mijn vader en moeder zorgen heel goed voor mij nu voor thuiswerken en ik zorg ook voor hun en mijn moeder heeft een gebroken rib gekregen en als je in de zorg werkt moet Je Best veel Doen met je lichaam en dat doet dan heel veel pijn dus ik hoop daarom dat ik een chocoladereep win voor mijn vader en moeder

 243. avatar
  Hanny Schukkink

  Ze is mijn dochter en ze komt iedere dag langs om werkjes te doen, zoals de was bed opmaken bloemen water geven boodschappen doen

 244. avatar
  Mirjam

  Een reep voor Yvonne die al weken boodschappen voor mijn moeder doet in Nederland omdat wij zelf in Zuid Afrika in total lockdown zitten. Zo lief!

 245. avatar
  Ricardo ten Brink

  Lieve poepie Terwijl heel Nederland massaal klapte om de zorg een hart in de riem te steken, klap ik voor jou. Dat ik 5 weken in het ziekenhuis lag met een hersenvliesontsteking. Jij moest werken, en de hond verzorgen, en naar het ziekenhuis mij bezoeken. Nu mantelzorg al 3 weken. Van je werk boodschappen doen, koken, mij in bad doen. Chapeau mijn schat. Dank je voor alles....

 246. avatar
  H. Kalsbeek

  Mijn lieve zus die schoon maakt in een verzorgingstehuis en die direct gevaar loopt omdat er corona geconstateerd is en er geen mondkapjes voor haar beschikbaar zijn. De verzorging moet al met 2 man 1 kapje delen. Te erg voor woorden. Maar ze werkt dapper door. Omdat het moet. Ook al betekent dat dat ze haar kinderen en kleinkinderen niet kan zien. Ik ben trots op haar.

 247. avatar
  J vd leest

  Mijn zus Anita die in deze moeilijke tijden in de thuiszorg werkzaam is.

 248. avatar
  G Pot

  Voor mijn tante Truus van 89 jaar die nog zelfstandig woont. We kunnen niet naar haar toe dus het zou een hele leuke verrassing zijn.

 249. avatar
  chucky1012

  Ikzelf omdat ik in coma gelegen, niet kan lopen, vingers, handen en armen zijn gevoelloos.... ben afhankelijk van anderen... zit in een rolstoel Kan zelf niets meer.... Ik wil naar buiten..... Maar ik hou vol Klaag niet.... Ik bid iedere dag.....

 250. avatar
  Herman Boom

  voor mijn buurman die mijn gras maait

 251. avatar
  monique kleuters

  aan. monique kleuters wan zelf ziek zijn en mantelzorger zijn de hele week voor pap van 90 jr en 3 kids denk ik wel verdiendt heb

 252. avatar
  Ada van der spoel

  Voor mijn zus arita Zij werkt in een hospice en doet dit met hart en ziel

 253. avatar
  Ans van de Munt

  Mijn dochter. Ze is lichamelijk niet fit en zit al lange tijd thuis. Nu heeft ze ook hele dagen de zorg voor haar twee dochters en dat is heel zwaar voor haar. Als oma kan ik nu helaas niet helpen. Op deze manier wil ik haar graag verrassen!

 254. avatar
  monique kleuters

  aan jack struver want jaren voor pap van 90 jr en mam die helaas is overleden en nog steeds mantelzorger is dag in dag uit groot compliment

 255. avatar
  Janny

  Voor lieve moeder van 86 jaar die zelf nu niet goed meer uit de voeten kan. Maar vroeger altijd voor mij klaar stond. En een opsteker in deze tijd van thuis zitten zal haar zeker goed doen.

 256. avatar
  Melanie Van thal

  graag voor me buurvrouw els die gisteren jarig was maar al 6 weken haar kleinkinderen niet ziet en dat doet haar heel veel verdriet dus even een hart onder riem want i heb van haar een carona beertje gegeven

 257. avatar
  Regina

  Graag een reep voor mijn collega Wil. Nu ik al 5 weken thuis ben met een gebroken enkel ,doet zij de afdeling met zwaar dementerende bewoners draaiend houden met leerlingen en uitzendkrachten

 258. avatar
  Annita

  Wil graag mijn man een ❤onder de riem steken werkt in de zorg bij verstandelijk lichamelijk beperkte mensen waarbij afstand houden niet een mogelijkheid is! Helaas is er nu in ieder geval 1 client die positief is getest! Is erg spannend allemaal mogelijkheden jezelf te beschermen is ook erg moeilijk in deze ondergesneeuwde groep....

 259. avatar
  Femke Agricola

  Voor mijn lieve verloofde omdat we nu beiden op hetzelfde zorghuis moeten werken in verband met het Corona virus. Ik vind dat hij het erg goed doet en ben trots op hem!!

 260. avatar
  Miranda

  Voor mijn lieve collega Wicky, (thuiszorgmedewerker), wat ben jij toch een fijne collega/vriendin.

 261. avatar
  J Terpstra

  2 van mijn dochters gaan hem delen! ze werken beide in de gehandicaptenzorg waar ze de laatste tijd nogal wat voor hun kiezen krijgen, ook de dagbesteding komt nu nog bovenop de normale dagelijkse werkzaamheden. En om op de eerste plaats van de cliënten en pas op de tweede plaats hun eigen gezondheid op peil te houden!

 262. avatar
  Nelleke

  Ik wil graag mijn dochter verrassen omdat zij zich, als 23 jarige, vrijwillige heeft opgegeven om de cliënten die besmet zijn met Corona te gaan verzorgen in een voor hun apart ingericht huis.

 263. avatar
  ine van eekelen

  ik verras graag mijn vader met chocola, omdat hij een herseninfarct had en hij gek is op chocolade en men zegt dat je van chocolade gelukkig wordt!

 264. avatar
  Jonathan Post

  Aan Jan V. die voor mijn moeder de boodschappen doet en haar bij alles helpt nu ze niet naar buiten kan. Hij doet dit helemaal uit zich zelf en met veel plezier. Ik ben hier zo blij mee, want ik zelf zit in het buitenland. Ik kan mijn moeder zelfs niet bezoek, want er zijn helaas geen vliegtuigen die van hier uit naar Nederland vliegen. En daarom ben ik hem zo dankbaar.

 265. avatar
  Liesbeth Keerssemeeckers

  Dankjewel

 266. avatar
  Geert van Heur

  Heel sympatieke aktie; kan zo een lief iemand, mijn oudste dochter dus) een hart onder de riem steken, zal troost brengen en plezier.

 267. avatar
  Brigitte Tegels

  Ik gun dit mijn broer die al vanaf mijn vaders overlijden in 2008 voor mijn nu 86 jarige moeder de klusjes en de tuin doet . En nu , tijdens deze corona crisis ook de boodschappen voor haar doet.

 268. avatar
  Katia Malecki

  katiamalecki@yahoo.com

 269. avatar
  Katia Malecki

  Ik wil graag deze chocoladereep geven aan mijn mama omdat ze zo ongelooflijk moedig is, en ondanks dat zij steeds voor iedereen klaarstaat nu deze tijd helemaal alleen moet doorbrengen. Ze heeft een moeilijk leven gehad met veel tegenslagen en veel verlies. Ze verloor als kind eerst haar broertje, dan op vier jaar haar mama, als ze 15 jaar was haar zus en toen ze 20 was haar stiefmama. Daarenboven leefde ze als jonge mama in moeilijke omstandigheden aangezien mijn papa jarenlang kanker had, en toen ze 31 jaar was verloor ze mijn papa, niet aan kanker, maar omdat hij zelf uit het leven stapte. Ze heeft heel haar leven hard gewerkt en na het verlies van mijn papa ook nog veel tegenslagen gekend. Desondanks heeft ze nooit opgegeven, en gevochten om mij alle kansen te geven. Ze woont nu alleen, na nog twee langdurige moeilijke relaties waar ze jammer genoeg slachtoffer van was, maar in het appartement vlak boven haar woont mijn jonger halfbroertje die psychische problemen heeft in die mate dat mijn mama mantelzorger voor hem is. Ook voor hem doet ze alles wat ze kan en geeft ze alle energie om het leven voor hem leefbaar te maken. Ze is een warme, lieve en uiterst attente vrouw, ze blijft lachen en koken en het leven voor anderen zo mooi mogelijk maken. Omdat ze zoveel heeft meegemaakt en voor anderen heeft gezorgd, en nu helemaal alleen is, waar ze het merkbaar emotioneel moeilijk mee heeft, wil ik haar een hart onder de riem geven met een reep pure chocolade, waar ze trouwens helemaal zot van is! Veel helden zijn nu hard aan het werk om de vele Covid-19-slachtoffers te redden, waarvoor uiterst veel respect! Maar hier en daar zijn er ook helden die nu het huis niet uit mogen, en mijn mama is er zo eentje!

 270. avatar
  Bianca Edelschaap

  Ik wil graag mijn dochter Sandra verrassen. Sinds de scholen dicht zijn past zij 3 dagen in de week op haar zusje en helpt zij met haar huiswerk omdat wij moeten werken. Zij zit in het examenjaar en mist door de coroma deze spannende en speciale tijd. Ik ben zo trots op haar.

 271. avatar
  marieke Borghols

  ik wil de reep geven aan karin mijn partner ze staat altijd voor mij klaar ik heb moeilijke tijden gehad en was niet altijd even gezellig zonder mopperen deed Karin alles in huis

 272. avatar
  Hans Duquesnoy

  Schat ik hou van je, ook in deze hele moeilijke tijden, maar samen staan we sterk en gaan we er voor.

 273. avatar
  Margo Verstegen

  Lieve Kim, Roy en Amber. Na 9 jaar wordt jullie gezin weer een kindje rijker. Wij wensen jullie alle liefde en geluk voor de toekomst toe. Liefs pap en Mam

 274. avatar
  kees van liemde

  Ik wil eigenlijk alle bij mijn dochters bedanken ze staan samen voor ons klaar de ene met boodschappen doen helpen met poetsen enz enz en de ander voor een goed woordje ik hoef ze maar iets te vragen in deze moeilijke tijd maar trouwens ook was het buiten de crisis virus ook ze staan beide voor ons heel het jaar klaar het zijn schatten van kinderen Tamara en Carola

 275. avatar
  Hanneke Klerk

  voor mijn zus die altijd voor mij klaarstaat en in deze tijd voor mij de boodschappen doet

 276. avatar
  Joke Bommezijn

  Mijn nicht Jolanda verdient de reep omdat ze als eerste verslaafd is aan chocolade en ten tweede heeft ze door haar slechte gezondheid wekelijks maar 40 euro voor haar boodschappen en als laatste wordt ze momenteel getest op corona .

 277. avatar
  Wilbert Vogels

  Anja Renne, mijn eerste grote liefde, om stukje voor stukje op te peuzelen.

 278. avatar
  Eveline Kreuning

  Mijn schoondochter is altijd al met hart en ziel werkzaam voor “haar “ mensen in het verpleeghuis. Nu loopt zij nog harder om het leven voor hen aangenamer te maken. Wij zijn heel erg trots op haar maar ook bezorgd. Als iemand het verdient is zij het wel

 279. avatar
  Trudi

  Mijn schoondochter Eveline is altijd al met hart en ziel werkzaam voor “haar “ mensen in het verpleeghuis. Nu loopt zij nog harder om het leven voor hen aangenamer te maken. Wij zijn heel erg trots op haar maar ook bezorgd. Als iemand het verdient is zij het wel

 280. avatar
  Ria

  Voor mijn beste vriendin Yvonne . Zij werkt in de zorg met bejaarden mensen en vind deze tijd zwaar en moeilijk . En ik wil haar graag verrassen met een chocolade reep .

 281. avatar
  Alice

  Voor mijn lieve oude vadertje van 93 die nu geen bezoek (van mij) kan ontvangen. Ondanks de Corona toestanden blijft hij vrolijk en positief en dat is toch zeker een heerlijke reep chocolade waard :)

 282. avatar
  Sjan Thomassen

  Sjanthomassen@hotmail.com

 283. avatar
  Rijnate Anninga

  Voor mijn lieve zusje Jacolijne die zich een slag in het rond werkt om ervoor te zorgen dat de patiënten op haar afdeling de juiste zorg krijgen. Ze is een topper.....

 284. avatar
  Sjan Thomassen

  Voor mijn voormalige projectleidster Ze heeft haar beide oudersverloren in 5dagen tijd

 285. avatar
  Nynke Buisman

  Voor mijn man, die het moeilijk heeft met de maatregelen rond het coronavirus. Hij werkt bij mensen met dementie, die hun dagelijkse wandeling moeten missen, de familie die niet meer dichtbij mag komen, de hond die niet meer bij zijn vrouwtje mag blijven, het onbegrip, het verdriet, het moeten missen van vertrouwde gezichten, wisselend personeel, weinig personeel,...... Bij thuiskomst opnieuw de zorg om het virus omdat de familie bij de risicogroep hoort. Bovendien vindt hij chocolade met hazelnoten van Verkade erg lekker! Ik ben trots op hem

 286. avatar
  Marion Hagen

  Voor mijn lieve collega’s. Van de Rozemarijn. Omdat wij allemaal klaarstaan op onze locatie voor mensen met een beperking die niet meer naar familie, werk en dagbesteding kunnen. Omdat er vakantiedagen ingeleverd worden, extra diensten gaan draaien zodat we onze cliënten toch een beetje gezelligheid en veiligheid kunnen bieden.

 287. avatar
  Marian Peeneman

  Voor mijn nicht Marjo. Zij zorgt in een zorgcentrum voor demente ouderen. Zij is één van die mensen die anoniem enorm hun best doen voor hun bewoners en dit heel vanzelfsprekend vinden. Dit is mijn applaus voor haar...

 288. avatar
  Sijtske de boer

  Voor mijn lieve man die in het ziekenhuis werkt. Hij heeft het er druk mee!

 289. avatar
  Annemarie Herbert

  Annemarie is een gezellige meid en staat altijd klaar voor haar collega's en de bewoners van verpleeghuisde Hooge tuinen in Naaldwijk gaat altijd met plezier naar naar haar werk, dat doet ze met grote inzet en maakt daarbij graag met zoveel mogelijk een sociaal praatje, bij de koffie heeft ze het liefst chocolade daar kan ze wel dozen/blikken vol van op! ;)

 290. avatar
  Elma de Groot

  Onze dochter is 13 mei a.s. jarig en hoopt dan 16 te worden. Ze had een sweetsixteen-feest willen geven voor haar vrienden en vriendinnen maar helaas gaat dat niet door. Ze is ook heel gek op chocolade en ik zou haar deze prijs ontzettend gunnen.

 291. avatar
  Marion

  Eigenlijk voor een heel team aan collega's want vanwege de corona moeten wij nu allemaal op andere plekken werken en is het wel heel lastig om een "team" te zijn. Maar repen voor een heel team zal vast niet mogen. Dus als ik er dan 1 moet kiezen dan mijn directe collega Petra die ik nu door dit alles al weken niet heb gezien.

 292. avatar
  Martina Lokate

  Ik gun Gerard Nijland een lekkere reep, omdat hij mij elke dag helpt bij aan en uitkleden. Ik ben een paar maal flink komen te vallen en kan nu bijna niks meer.

 293. avatar
  Hanneke

  Ik zou de reep willen geven aan mijn steun en toeverlaat, mijn zorgzame man John, omdat in deze moeilijke corona tijd bij mij borstkanker is geconstateerd, en hij mij geweldig steunt en verzorgd ondanks dat het voor hem ook een moeilijke tijd is. 😍

 294. avatar
  Anne van wessem

  Voor mijn moeder...zij zit al dagen alleen in de koperhorst sinds mijn vader is overleden Nu ziet zij niemand meer de was wordt neergezet in de sluis net als haar boodschappen. ZIJ VERDIENT CHOCOLADE

 295. avatar
  Bart Verhallen

  Voor mijn zus Angele, Omdat zij Ma de eenzaamheid bespaart door haar sinds begin maart al uit haar verzorgings flat te hebben gehaald en bij haar thuis de zorg en liefde te geven die ze heeft verdiend.

 296. avatar
  Ingrid

  voor mijn lieve moeder die ernstig ziek is, alleen is, ook nog blind is en toch positief blijft en aan anderen denkt in deze moeilijke tijd! ze is 89 en verdient dit absoluut! dan kan ze toch nog even genieten! Mijn dank is groot!

 297. avatar
  Henk van Dijk

  Lieve Henk Mijn grote held ben jij... twee zware operaties in 2 weken. Maar 1 persoon die je mag kort mag bezoeken. je verdient iets extra's . Ik hoop zo dat we aan het einde van dit jaar gezond jouw 80e verjaardag mogen vieren. Liefs Alie

 298. avatar
  Klaas Van Elk

  Aan J Jongkind, ook in deze zware tijd, blijft hij de mensheid dienen.

 299. avatar
  Marianne Ouwehand

  Heel graag voor mijn 6 jarige kleindochter Julia omdat ze zo verschrikkelijk haar best doet om plannetjes te verzinnen zodat ze me toch kan zien. En dat vind ik diep van binnen natuurlijk super leuk!!

 300. avatar
  Dikkie

  dikjescholten@hotmail.com

 301. avatar
  Henny Tieleman

  Wij wonen in noorwegen en kunnen onze naasten geen knuffel geven vanwege de afstand, maar nu met de corona kan niemand het dus willen we graag mijn zwager broer van mijn man en schoonzus op deze manier een knuffel geven.

 302. avatar
  Evelien Rockwell

  Voor mijn moeder in nederland. Ik zou vakantie hebben en vliegen van Red Bluff California naar mijhn moeder in Grave nederland. Door deze corona virus ging mijn vakantie van 15 April niet door. We zijn allen teleurgesteld doordat we al Jaren niet meer bij elkaar geweest zijn. mijn moeder is 82 en dat maakt het ook allemaal erg moeilijk. Mijn reep is voor mijn moeder…… Om in deze zure tijd toch een zoet tintje te geven.

 303. avatar
  Charlotte van Bart

  Mijn oud collega en vriendin Natascha. Al jaren niet meer werkzaam op verpleegafdeling als verpleegkundige,maar op een poli . Nu is ze volledig ingezet in de frontlinie op de corona/isolatieafdeling als verpleegkundige. Ze doet het maar even.Super trots op haar!! Zij verdient zo'n heerlijke chocoladereep.

 304. avatar
  Reyhan

  Mijn moeder omdat ze nu niet naar de winkel kan gaan voor een chocoladereepje. Ze is dol op chocola en vindt het heel erg jammer dat ze nu in deze moeilijke tijd niet naar de winkel kan gaan om een reepje te halen. Hopelijk kunnen we haar hiermee blij maken. Ze houdt ook heel erg van melk chocolade.

 305. avatar
  Bastiaan Kegel

  Voor de vrouw de altijd een rots in de branding was. Een vrouw die mij overeind hield en mij twee parels van dochters heeft gegeven, ik zit nu in Ghana en heb het niet makkelijk maar zij geeft mij de kracht zonder woorden maar alleen maar aan haar daden te denken en hoe we het samen hadden blijf ik vechten tot ik haar misschien nog een keer in m’n armen kan houden

 306. avatar
  Bart

  Angele bedank voor het begin maart op halen van ma uit haar verzorging flat en de zorg deze maanden voor haar

 307. avatar
  H.M. Vos

  radiovos@casema.nl

 308. avatar
  Toon Kamp

  Voor mijn oom die recentelijk een hart operatie heeft gehad en niet mag autorijden.

 309. avatar
  Yvonne

  Graag een reep voor mijn schoonvader van bijna 101 jaar die geen bezoek mag hebben. Hij is altijd positief en klaagt nooit. Is dol op chocolade..................

 310. avatar
  Beatrix

  Ik ben mantelzorger voor mijn 94 jarige vader. Aangezien ik verpleegkundige ben en in contact kom met clienten met corona, durf ik niet meer naar mijn pa te gaan. Hierdoor missen we elkaar. Met deze lekkere chocoladereep wil ik mijn pa een hart onder de riem steken en zeggen: Hou nog effe vol. Komt goed.

 311. avatar
  ria de vaan

  Voor mijn beste vriendin Mariette . Zij werkt in de zorg met demente bejaarden mensen en vind deze tijd zwaar en moeilijk . En ik wil haar graag verrassen met een chocolade reep .

 312. avatar
  WAM VAN DEN BEERG

  Ik wil mijn vrouw WIL VAN DEN BERG bedanken voor de goede zorgen tijdens mij carona periode BEDANKT SCHAT GROETJES GERARD

 313. avatar
  Yvon

  Ik wil graag huisarts dr de groot nomineren ,het is een huisarts die haar werk vanuit het hart doet ,je nooit het gevoel geeft dat je in deze periode met het virus haar teveel bent ,en a l s ze de situatie niet vertrouwd ,je gewoon een afspraak kan maken

 314. avatar
  monique kleuters

  aan mijzelf als moeder en mantelzorger vanpap van 90jr bijna druk effe tyd voor mezelf lekker hazelnoten nu nog wat geluk

 315. avatar
  Thereisa Jansma

  Ik geef de reep aan mijn lieve vrouw Theresia Dit omdat ze altijd naar Myosothis in kampen gaat om te werken en daar ook Corona patiënten/bewoners zijn Petje af!

 316. avatar
  Elaabedy Abdes

  Ik werk als vrijwilliger bij de lage drempel te Mechelen. Ik sta een gezin toe, een alleenstaande moerder met een zoontje van 3. Ik kan in deze tijd moeilijk bezoeken. De moeder zit zelf te werken in een woonzorgcentra en moet haar zoontje dagelijks op school af zetten op de opvang, god zij dank. Graag wil ik toch verassen als ik hen via deze weg kan verassen, er toch iemand is die hen bijsta.

 317. avatar
  Cheyenne Pols

  Ik wil deze reep heel graag aan mijn vader geven. Hij werkt in het ziekenhuis en heeft het enorm druk. Afgelopen 1.5 week heeft hij 62 uur overgewerkt. Je kan zien dat hij gesloopt is maar hij gaat wel door om zich in te zetten tijdens deze verschrikkelijke pandemie. Ik ben enorm trots op hem en wil hem dit graag laten zien met de reep. Ook wil ik hem hiermee steun bieden, hem bedanken voor alles wat hij voor Nederland doet en een steuntje in de rug bieden. Ik hoop dat hij hem krijgt! Maar er zijn nog veel meer mensen in de zorg die het verdienen!! Ik studeer zelf HBO Verpleegkunde en loop stage in de zorg. Naast het voorbeeld wat mijn vader dus zet van de zorgsector, zie en ervaar ik dit met mijn eigen ogen en maak ik er deel van uit. Mijn respect en liefde voor al mijn zorgmedewerkers is zo enorm gegroeid! Het liefste doneer ik iedereen🙈. Hele toffe actie trouwens! Dankjulliewel.

 318. avatar
  Jessica van Wanrooij

  Voor mijn lieve, dochter Noëmi, die na 6 jaar hard werken op het VWO, er last van heeft dat ze haar middelbare schoolperiode niet af heeft kunnen sluiten met haar vriendinnen dmv een gala, laatste officiële schooldag en de examens met de bij behorende stress. Ik ben trots op je! Liefs xxx mama.

 319. avatar
  Ali Meutstege

  Ik wil deze reep chocola graag aan mijn Dochter geven omdat zij mij zo ontzettend goed heeft geholpen bij het regelen van de begravenis van mijn Moeder!

 320. avatar
  Els toren

  Ik wil de chocolade reep geven aan mijn man. Vorige week heeft hij een pacemaker met een ICD kastje gekregen. Hij was vorig jaar Sept gevallen met de trap, met het snoeien van de bomen, doordat de val zo hard is gegaan, waren er toch onderzoeken nodig, en per toeval kwamen ze erachter, dat mijn man hartfalen heeft. Dus na mnd onderzoeken en ziekenhuis bezoeken, zijn ze tot de conclusie gekomen, dat mijn man aan ee pacemaker moet met ICD. Ik ben super trots op hem, wat hij allemaal heeft moeten doormaken. Dus nu eindelijk na bijna 7 mnd een apparaatje in zijn lichaam. En gaan we hopen, dat hij zijn eigen beter gaat voelen

 321. avatar
  Martien Bomert

  Ik wil Gaby verrassen met een pure reep. Het is geen puur toeval dat wij deze crisis alleen samen kunnen overwinnen. Maar met authentieke en positief ingestelde mensen als Gaby gaat ons dat zeker lukken!

 322. avatar
  Bea Vallen

  Ik zou hem graag aan mijn lieve vriend Nico geven. Wij hebben een lat relatie en heb hem van af 15 maart niet meer echt gezien. En als ik een weekendje bij hem ben zorgt hij altijd dat er chocolaade is, omdat we er allebei helemaal verzot op zijn.En ik kan nu niet naar hem toe omdat het risico voor mij te groot is van wege mankementen aan mijn body, en omdat mijn zoon nog thuis woont kan ik niet heen en weer gaan of ik moet dan daar bij Nico blijven en dat gaat dus niet omdat ik weer naar huis wil in verband met zoon die thuis woont...stay safe en blijf gezond en houd afstand..Niet ik....Niet jij..maar wij samen....samen tegen corona...

 323. avatar
  C.P. Tettero-Nieuwenhuizen

  Ik wil graag mijn ex verrassen. Elke donderdag mail ik mijn boodschappenlijst en elke vrijdag doet hij mijn boodschappen, zolang ik binnen vast zit, omdat ik tot de risicogroep behoor. En is er tussendoor iets wat hij voor me kan doen? Eén appje is genoeg en hij staat alweer klaar. Geweldig!!!

 324. avatar
  Anke

  Ik zou mijn grote liefde Sander verrassen met de chocolade reep, omdat hij er altijd voor mij is, op mijn goede en mijn slechte dagen. Hij is mijn rots in de branding en de kids noemen hem superheld ♡

 325. avatar
  Trudy van Oyen

  Voor mijn dochter, die als politieagent, het vuur aan haar schenen gelegd wordt tijden de controles. En dan moet je je beheersen

 326. avatar
  leni kuiper

  ik woon in e dat i aen zorginstelling wonen met zorg het zou voor de zorgmedewerksters een mooie gift zijn als ze dit kregen even een energie reep dit verdienen ze echt ze lopen heel hard het is gelukkig nog corona vrij hier dank aan de goede zorg en bescherming die ze hier leveren en geven een geweldig team hier in hugowaard in heerhugowaard waar ik zelf ook woon en zorg nodig heb door mijn CVA die zorg verdient het gewoon CV

 327. avatar
  Martijn Spoel

  Voor mijn lieve partner Tineke, werkzaam op een woonzorglocatie met mensen met een verstandelijke beperking. Vooralsnog zonder beschermingsmiddelen... Mooi & dapper werk Kanjer! <3

 328. avatar
  Trudi Mali - Kleinen

  Voor mijn kleinzoon Kevin. Hij zou dit jaar examen doen voor V.W.O. Nu zijn al die speciale dagen, eindexamenfeesten en diploma-uitreiking al bij voorbaat afgelast. Hij gaat studeren in september, want hij slaagt wel. Bovendien werkt hij als vakkenvuller in een supermarkt, staat dus in de frontlinie als het om levensmiddelen gaat. Hij heeft wel een extraatje verdiend!!

 329. avatar
  Gijs Bartelink

  Voor mijn lieve Simone, die als alleenstaande moeder van 3 kinderen en een fulltime baan wel wat extra energie kan gebruiken. De liefde van de vrouw gaat toch door de maag...

 330. avatar
  Corine Dassen

  Ik zou graag de medewerkers van Pameyer willen verassen als 1e Patrick die zijn schoonvader aan het Caronavirus is overleden. wat ik vandaag te horen kreeg, het deed mij ook pijn daarom wil ik hem een chocoladereep aanbieden Adriaen van der Doeslaan 129B 3054EB

 331. avatar

  Ik wil graag mijn lieve man bedanken voor alles wat hij voor mij doet. Ik kamp met allerlei ziektes en kan niet veel doen, hij stofzuigt en dweilt,Hij heeft een hij mooie overkapping gemaakt achter de garage. Voor hem is het leven ook niet gemakkelijk natuurlijk omdat ik niet veel kan!! EEn opsteker voor hem is wel eens nodig!!

 332. avatar
  Christa Tiecken

  Mijn man en ik zijn nu ongeveer 7 jaar getrouwd. We waren gelukkig getrouwd met twee kinderen, de afgelopen maand begon ik vreemd gedrag van hem op te merken en een paar weken later ontdekte ik dat mijn man iemand ziet. Hij kwam laat thuis van zijn werk, hij geeft nauwelijks meer om mij of de kinderen, soms gaat hij uit en komt hij niet eens terug voor ongeveer 2-3 dagen. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar alles was tevergeefs.Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat Dr. Igbinovia kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties en enzovoort. Dus ik vond dat ik hem een ​​kans moest geven, dus nam ik contact met hem op en hij betoverde me. Twee dagen lang kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor de fouten die hij deed en beloofde hij dat hij het nooit meer zou doen. weer normaal. Ik en mijn familie leven weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr. Igbinovia. Als je een spell-caster nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. Hij zal je niet teleurstellen. Dit is zijn e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com of WhatsApp / viber +2348144480786 nemen dingen als vanzelfsprekend aan en het wordt van je afgenomen