Geef je op voor ‘Stiekem Verliefd’ van RTL5!

1 maart 2019

|

2 minuten leestijd

Geef je op voor ‘Stiekem Verliefd’ van RTL5!. Uitgelichte afbeelding

Dit programma is tijdelijk on hold gezet. Aanmelden is nog steeds mogelijk maar wij hebben helaas geen zicht op het verdere verloop van het programma. 

Ben jij stiekem verliefd, bijvoorbeeld op een oud-klasgenoot of iemand van vroeger? Dan is Jamai op zoek naar jou! In dit nieuwe feel good programma van RTL5 brengt hij je samen met jouw heimelijke ‘crush’. Lijkt je dit leuk? Meld je aan!

Programma Stiekem Verliefd zoekt kandidaten

In het integere programma Stiekem Verliefd brengt Jamai een vrijgezel samen met zijn of haar crush, dit zou bijvoorbeeld een klasgenoot van vroeger kunnen zijn, of een collega waar waar je al een tijd een oogje op hebt. Of misschien ben je in de loop der tijd meer gaan voelen voor een beste vriend of vriendin. Heb je besloten om er nu voor uit te komen maar weet je niet hoe? Dit is je kans!

Bekijk de promo hier:

Meld je vrijblijvend aan voor Stiekem Verliefd door een e-mail te sturen naar team@schoolbank.nl met als onderwerp ‘Stiekem Verliefd’of schrijf je in via Blue Circle casting

 

Door je op te geven bij SchoolBANK geef je toestemming aan SchoolBANK om je gegevens te delen met Blue Circle Casting, de producent van Stiekem Verliefd. Door te reageren ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens door producent Blue Circle Casting. Zie voor meer informatie de Privacy- en Cookiestatement op de volgende website: https://bluecirclecasting.nl/privacy-policy.

 

SchoolBANK redactie avatar

SchoolBANK redactie

Meer artikelen van SchoolBANK redactie

Reacties 1
Henny avatar
Henny

19 maart 2019 5:41:35 AM

Het moet 1970 of 1971 geweest zijn, tijdens werkzaamheden bij de toenmalige Kloos Kinderdijk als PTT Telecommunicatie monteur had ik haar ontmoet. Bertha den Ouden, zij woonde in Nieuw Lekkerland. Van mijn collega had ze mijn postadres gekregen. Na een paar weken kreeg ik een brief van haar met een luchtje en de uitnodiging elkaar te treffen bij de kermis in Alblasserdam. Met wat rondwandelen kwamen wij elkaar tegen, ze was heel enthousiast en het klikte. Na enkele weken kennis gemaakt met haar ouders, dit leek wel goed. Helaas moest ze onze verkering uit maken omdat ik niet van dezelfde kerk was tot beider verdriet. Mijn vraag is nu, hoe gaat het verder met haar. ? Heb eens begrepen dat ze in Delft woonde.

?