Ga naar de inhoud

Oproep: Ben jij terug bij je jeugdliefde?

Update:

Oproep: Ben jij terug bij je jeugdliefde?

Terug bij je jeugdliefde! Weer net zo verliefd als toen.

Je eerste vriendje of vriendinnetje vergeet je nooit meer. Soms komt die tijd nog weleens in gedachten, maar jij bent verder met je leven en hij of zij ook. En dan kruisen opeens tóch de paden en leidt het tot een ontmoeting. En misschien wel tot meer.

Herkenbaar? Voor het tijdschrift Saar, het tijdschrift over alle leuke, pijnlijke, grappige, hippe, dramatische en hilarische kanten van ouder worden, maken we daar een portretreeks over.

Ben jij na een huwelijk of lange relatie weer terug zijn bij je vriendje of vriendinnetje van vroeger? Of heb je zelfs je relatie beëindigd om weer samen te kunnen zijn? Vertel jullie bijzondere liefdesverhaal en doe samen mee aan een super fotoshoot, inclusief styling en visagie. Natuurlijk krijg je de tekst voor publicatie in te zien, om eventuele onjuistheden te vermijden.

Stuur een mail met foto en een korte omschrijving van jullie verhaal naar laura@snippetmedia.nl.

categorie├źn: Acties

Reacties 8

 1. avatar
  Gerrit Bouman

  Luvinus Houwen die zoek ik nog steeds

 2. avatar
  Anna Michielen

  Dag Gerrit, ik lees net je berichtje. Zat hij op de ambachtsschool in Venlo? Daar vind ik wel een Livinus. Succes met zoeken.

 3. avatar
  johan Knutsels

  Nee Yvonne van Loon is met een andere getrouwd denk ik.

 4. avatar
  Henk Vromans

  Rosea Giepmans. Ben haar uit oog verloren na de jaren 70 We hadden verkering in de jaren 65 /70 Leuk om nog eens wat van je te laten horen Of je nog leefd is mij onbekend. Ook haar broer Harry Giepmans laat niets los.

 5. avatar
  Fia Bakker

  Als Harry niets loslaat... dan zal hij je niet willen kwetsen. Dan kun je ervan uitgaan dat Rosea al bezet is. Of geen interesse heeft. Of is dat raar gedacht?

 6. avatar
  loes delneij

  Na 53 jaar weer contact gekregen via Fb , paar maanden messenger. Ik was 15, twee jaar verkering gehad, uitgegaan en nu zijn we 56 jaar later en een lat relatie

 7. avatar
  Ton Koot

  Jelleke Spee. Gaasbeek, uit Amsterdam en Zandvoort, zou graag wat van haar willen horen, oude liefde roest niet! Ton koot

 8. avatar
  Rob Aalders

  Toen ik de vijftig al gepasseerd was ging ik op zoek naar haar Dea T. Het leidde tot niets; kon haar niet vinden. Op een gegeven moment vroeg ik mijn plaat How the web was woven van Jacky Lomax terug. En....haar zus reageerde. Ik was te laat; ze was verongelukt. Samen met haar zus bezocht ik haar graf. Haar ouders konden een gesprek met mij niet aan. Nog altijd wringt het.....