Echt oudhollands uitje; ontdek deze twee authentieke steden vanaf het water!

Echt oudhollands uitje; ontdek deze twee authentieke steden vanaf het water!. Uitgelichte afbeelding

In ons kleine landje valt van alles te beleven. Wat dacht je van een dagje weg in Noord-Holland naar de Oudhollandse steden Volendam en Marken? Een leuk uitje voor het hele gezin! In Volendam ervaar je de gezelligheid en gastvrijheid van het beroemdste vissersdorp van Nederland en op het nabij gelegen schiereiland Marken beleef je de echte authentieke sfeer. 

steden

De vaartijden van je heen- en terugreis en de invulling van de dag mag je zelf bepalen. Vanwege mogelijke drukte, doen we een voorstel over de invulling van de dag:

De dag begint met een foto in Volendamse klederdracht. Vervolgens maak je met de boot van de Volendam Marken Express de overtocht naar Marken. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Heb je trek gekregen? Voor een lekkere lunch of snack kun je terecht bij restaurant Taverne de Visscher. Bezoek de verschillende bezienswaardigheden en wandel wat rond voordat je weer terug vaart naar Volendam. Om het echt Nederlandse uitje compleet te maken, breng je een bezoek aan de wafel-demonstratie bij Woltjes Backerij en geniet je van een originele Nederlandse wafel! Meer Nederlands kunnen we het dagje weg niet maken!

Jouw tickets met korting bestel je hier!

steden

De tickets zijn inclusief:

1 × Retour overtocht Volendam & Marken – volwassenen (Overtocht duurt ca 30 minuten)
1 × Foto in traditioneel kostuum
1 × Ticket voor demonstratie bij Woltje’s Bakery (incl. originele Nederlandse wafel)

Tijdens het reserveren van een ticket, ben je verplicht om een datum van bezoek aan te geven. Echter mag je altijd op een andere dag langskomen dan ingevuld. Let op, je tickets zijn vanaf het moment van aankoop 1 jaar geldig.

Bestel jouw tickets met korting hier. 

SchoolBANK redactie avatar

SchoolBANK redactie

Reacties 1
Janneke avatar
Janneke

2020 M07 30 22:23:46

Enkhuizen is ook top vooral het buitenmuseum.

?