Tjeerd Piet Minkes

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tjeerd Piet Minkes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tjeerd Piet Minkes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Grote klassen, die zelfs gesplitst moesten worden, Mevr Verkerk,vd Zee, Fortgens, meester Brouwer, meester Fontijne met zijn hond Attie.

  Grote klassen, die zelfs gesplitst moesten worden, Mevr Verkerk,vd Zee, Fortgens, meester Brouwer, meester Fontijne met zijn hond Attie.Fontijne hadden we in groep 5 en 6 , prachtige jaren. Niet te vergeten de werkweek weken in Noordwijkerhout, in de jeugdherberg de Duinark. S'nachts door de bossen spannend in die tijd.

  openbare lagere school 3, 1966

  Prachtig jaar gehad op deze school.

  Prachtig jaar gehad op deze school. Wij waren met een aantal jongens uit Krimpen ad Ijssel. Piet de Man, Ronald Kagenaar. Vooral de Duitse leraar is ons bijgebleven, dhr Carree man daar zaten we voor te sidderen. Maar de sportleraar dhr Pecht was ook niet mis.

  OSG JC de Glopper, 1975

  Ook op deze school prachtige jaren gehad, veel is herkenbaar wat je op deze site leest, de leraar die in Indie soldaat (hospik) dhr Elenbaas, hele lessen gingen hierover, na de les wist je meer over de injecties etc dan over DNA maar wel gelachen.

  Ook op deze school prachtige jaren gehad, veel is herkenbaar wat je op deze site leest, de leraar die in Indie soldaat (hospik) dhr Elenbaas, hele lessen gingen hierover, na de les wist je meer over de injecties etc dan over DNA maar wel gelachen. De lange voor Frans en vd Bor voor Duits, dit was meestal het lesuur na de pauze, en dus was iedereen naar de markt geweest om koekkruimels te kopen, wat een rotzooi in de klas. Lankwerden voor geschiedenis kon pravhtige verhalen vertellen. dhr Vet voor wiskunde was voor mij een drama, ik snapte er geen bal van zei die altijd.

  Openbare MAVO, 1971

  ?