Bekijk het volledige profiel van T.J.D. Kruitwagen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

T.J.D. Kruitwagen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Fijne school, ik zou naar de m...

Fijne school, ik zou naar de mts in Nijmegen maar tijdens examen middelbare school verhuisden mijn ouders van Nijmegen naar Westervoort en werd het dus Arnhem. Ik vond op deze school al snel mijn draai ondanks dat ik er niemand kende.

2013, T.J.D. Kruitwagen

Ik kwam van een kleine gezelli...

Ik kwam van een kleine gezellige MULO waar ik was blijven zitten op deze, voor die tijd, Grote scholengemeenschap. Brugklas en vervolgens 2 havo. Het idee nog 3 jaren naar deze school te moeten deden mij besluiten zo min mogelijk te doen en om de Mavo te volgen. Met succes en zo dus een jaar eerder met diploma van school.

2013, T.J.D. Kruitwagen

In 1967 naar de eerste van de ...

In 1967 naar de eerste van de MULO. Nog op zaterdagmorgen naar school. Herinner me nog HansVenrooi en Erwin van Leeuwerden. Het was even leuke en gezellige school. Eens in de vier weken weer vele vrije uren dank zij Mevr. De Hartog(Lorre). Verder herinner ik me nog de heren Meester(Beertje), Demon, v Leeuwerden en van Der Kolk.

2013, T.J.D. Kruitwagen
?