Tjardo Boejé

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tjardo Boejé en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Tjardo Boejé heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Heb ik eigenlijk niet van deze school.

  Heb ik eigenlijk niet van deze school. Wiskunde ging te makkelijk en soms voor drie vakken had je een en de zelfde leraar.deze school heb ik niet afgemaakt.

  2003, Tjardo Boejé

  Favoriete herinneren is alleen het broodje kroket bij de lokale bakker.

  Favoriete herinneren is alleen het broodje kroket bij de lokale bakker. De pauze en de schoolfeesten.En toch ook wel de gezelligheid van de klas. Ik heb de 1ste 2 keer gedaan en in de 2de klas ging het al geen haar beter.Te veel uit de les gebeleven denk ik. Ik heb helaas mijn school nooit afgemaakt ook de scholen daarna niet. Maar lijdt een gelukkig leven :) Tekenen was het leukste vak gegeven door de Dhr. Soest was altijd weinig aanwezig tijdens de les.Gezellige klas en veel gelachen.Een aantal klasgenoten die ik herinner zijn waldo,moises,cindy groen,iris,jeremystephanie en puk als ik er een vergeten ben sorry:).

  2003, Tjardo Boejé

  favoriete herinneringen ik denk te veel om op te noemen alleen dat het altijd wel leuk was op school vooral als je les kreeg van Vergeest, met dat leuke staartje van hem en zijn gitaar die onafscheidelijk bleek te zijn.

  favoriete herinneringen ik denk te veel om op te noemen alleen dat het altijd wel leuk was op school vooral als je les kreeg van Vergeest, met dat leuke staartje van hem en zijn gitaar die onafscheidelijk bleek te zijn.OOh en natuurlijk in de 6de het toneel. De afscheids musical. Ik moest dacht ik de burgemeester voorstellen ;) Ach en dan vergeet ik helemaal tante Stien en oom Coen die altijd schoonmaakte en voor de koffie zorgen voor de leraren en leraressen.Waren altijd lieve mensen.

  2003, Tjardo Boejé
  ?