Bekijk het volledige profiel van Tjalling Jelsma en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

Tjalling Jelsma heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ja van de cursusgroep herrinne...

Ja van de cursusgroep herrinner ik mij:Marla, Henk Lia, Martha,Wilma, Lia, Tom,Matti,Marloes, Jos,Rosa,Bert,Jannie, Cees en de 'pressure cooker"

2007, Tjalling Jelsma

Erg veel lol getrapt (arme Blo...

Erg veel lol getrapt (arme Bloempot) en weinig geleerd!Dat had wel iets te maken met mijn ervaringen op de lagere school .(zie Willem Alexanderschool)Lapoutre en Klein hadden wel overwicht op mij , de rest niet.Goede herrinneringen aan :Ewoud Sanders, Rogier v/d Kruk , John vermeulen, Han van Slingerland , Monique Engel (was ik heimelijk verliefd op)Veronica Bennet -Kempers, Mildred Klein (die bleek later veel leuker en aardiger te zijn dan wij toen dachten)Tanja,Gompie,Bram, Christien, Sisi, joost,Ron,Angela,Marina Affourtit(ook heimelijk...)Paul. Wat hebben we allemaal gehuild toen het uitkwam van Ewoud en Marijke; wat zou er van haar terecht zijn gekomen? Ewoud is wel goed terecht gekomen met z'n boekjes.(ik zag hem nog bij koffietijd en B&W) Het word tijd voor een reunie mensen!!!!!(via Ewoud gehoord dat de reunie al geweest is, ik was niet te traceren, snif snif)

2006, Tjalling Jelsma

T.M. de derde klas een prima t...

T.M. de derde klas een prima tijd gehad , in de vierde klas ging het mis bij juffrouw Berkenbosch (GOEDEMORGEN JUFFROUW BERKENBOSCH !.... iedere dag! Ze was heel goed in schriften verscheuren. Ik heb gehoord dat ze later zelfmoord heeft gepleegd(....).Van Noordwijk, leuke man, maar vond het ook iets te leuk om je voor de klas voor lul te zetten.Verder nog de groeten aan Wim ,Casper (gassie mefitus),Suzan,Roel, Cees,Fred,Eefje & Josje ( de tweeling waar iedereen verliefd op was), Wilma (doet iets met Prive nu)en Gerard (R.I.P.)

2004, Tjalling Jelsma
?