Titia van der Veen

Kent 1 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Titia van der Veen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Titia van der Veen heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw de Ruyter, een lieve vrouw.

  Juffrouw de Ruyter, een lieve vrouw.

  Kleuterschool Randwijcklaan , 1949

  Brand van de school op 31 januari 1962 zal ik nooit vergeten.

  Brand van de school op 31 januari 1962 zal ik nooit vergeten. Wij woonden toen recht tegenover de school. Er was geen redden meer aan. Ik herinner me nog veel leerlingen en docenten. Veel plezier met Marjan den Ouden, Nora ter Borg en Lipkje Stolk (ganzenbordspel onder engelse les van de heer Roggeveen), Loes de Jong, Francien v.d. Meer, Nita van Rossum en vele anderen gehad. De derde klas gedoubleerd, daarna voor opleiding verpleegkunde naar Diaconessenhuis aan de Overtoom.

  C.S.G. Buitenveldert / Chr...., 1958

  Juffrouw Van Zuylen,die heel venijnig met haar houten liniaaltje naar jongens tikken kon uitdelen.

  Juffrouw Van Zuylen,die heel venijnig met haar houten liniaaltje naar jongens tikken kon uitdelen.. Juf Keulemans, waar je met kleine, warme kinderhandjes van katoen iets moest breien; het ergste was, dat als je lapje klaar was er door haar een gat in werd geknipt , wat je dan weer moest mazen. En juf Adriaanse, die zo keurig kaarsrecht op haar fiets zat. Meester Woudstra,waar ik met Froukje Reyndorp wel eens op een zondag een glaasje limonade ben gaan drinken. Meester de Boer, Schreurs en Sneeuwloper en natuurlijk meester Buis, waarvan wij na schooltijd franse les kregen. Gymleraar de Boer, die zijn voortand (aan een plaatje) steeds heen en weer wipte.

  Roelof Venemaschool, 1951

  ?