Titia deRoos

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Titia deRoos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Titia deRoos heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Toen ik net op deze school was heb ik het afscheid van rector Visser meegemaakt, in de vorm van het toneelstuk 'arsenicum en oude kant' dat werd opgevoerd door de leerkrachten.

  Toen ik net op deze school was heb ik het afscheid van rector Visser meegemaakt, in de vorm van het toneelstuk 'arsenicum en oude kant' dat werd opgevoerd door de leerkrachten. Ik zie Oord nog staan in zwart pak met kanten kraag en een enorme klisteerspuit in de aanslag :-) De spritsen uit de kantine heb ik alle eer aangedaan, zeker zo'n vijf per week.... Meneer Tel die ieder les-uur de lokalen afbelde om te vragen naar 'absenten'. Al gauw had ik door op welke uren hij nooit belde. Het spijbelen werd uitgevonden..... Altijd gereisd per trein en fiets vanuit Purmerend. Eigenlijk vond ik het wel een leuke tijd; veel lol getrapt met b.v. Lo Woudstra, Bruun Kuyt, Wibo ? Met de laatste twee zat ik achter in de klas, in de fietsenstalling, bij de lessen van juf Top. En dat juf Van Beynum de tranen over de wangen liepen in de les omdat ze net lenzen had. Gym van juf Marty ?, Hermanides en Koops. Later kwam Ebbelaar, die zou ons wel even drillen. Rondjes rennen door Poelenburg op verkeerde schoenen, jaghhhhhh........

  2004, Titia deRoos

  Ik ben in de 5e op deze school gekomen.

  Ik ben in de 5e op deze school gekomen. Bij meneer Minnaard. Hij vertelde altijd van die geweldig spannende verhalen, zoals van 'Het Gele Handje'. Heb ook het feest van de nieuwe school nog meegemaakt. 's Morgens voor hij de klas binnenkwam zongen we stichtelijke liedjes (zo hard we konden dus aardig uit hun verband gerukt) waaronder 'De Woestijnpolka', die ken ik onderhand nog uit m'n hoofd;-) Kan me de hoogzwangere juf Kwint nog goed herinneren, zij gaf geloof ik handwerkles..

  2004, Titia deRoos

  De ansichtkaart heb ik nog, die ik van mevrouw Dijkland kreeg, voordat ik op school kwam.

  De ansichtkaart heb ik nog, die ik van mevrouw Dijkland kreeg, voordat ik op school kwam. Met een postzegel van 4 cent. Meneer de Smalen (moet zijn broek ophalen) en (siepie) Wijchers kan ik me nog goed herinneren, hoewel ik niet bij ze in de klas zat. Juf Griek, meneer Dijkman, juf Elting (later juf Kwint, de vrouw van het hoofd van de christelijke mavo, ik weet nog dat toen zij verloofd waren, hij nog eens in zijn soldatenpakje in de klas kwam, dat vonden we toen een hele vertoning)

  2004, Titia deRoos
  ?