tiny vanboxtel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van tiny vanboxtel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  tiny vanboxtel heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke tijd in de MGZopleiding.

  leuke tijd in de MGZopleiding. Na jaren weer fulltime naar school.Namen die naar boven komen zijn Helmie Mennen, Jan van Hoorn, Tinie Verheijen, Andre, Rene, Kleine en grote Jan< Netty Kil niet te vergeten. Als leraren Huub Laumen,Lucy Steinbach. Ik ben na de opleiding weer in de wijk gaan werken, met een stop toen de kinderen geboren zijn (parttime) was geen optie in die tijd. Vanaf 1985 weer werkzaam in de wijk diverse functies en tegenwoordig in de JGZ.

  Katholieke Sociale Academie, 1977

  Het binnenziekenhuis lag midden in Eindhoven en dat was geweldig.

  Het binnenziekenhuis lag midden in Eindhoven en dat was geweldig. Ik heb er een hele leuke tijd gehad in de opleiding. De overstap naar het Catharinaziekenhuis heb ik ook nog mee gemaakt, ik miste er echter de vertrouwelijke sfeer van het Binnen ziekenhuis en ben 1n 1975 weg gegaan. op dit moment ben ik werkzaam als JGZverpleegkundige.

  Binnenziekenhuis/ Catharina..., 1968

  zowel op de lagere school en MULO zat ik op de Mariaschool.

  zowel op de lagere school en MULO zat ik op de Mariaschool. Favoriete lerararen leraressen, juf Indekleef, meneer van Wegberg, juf Peeters(kleine) Zuster Martina kende ik vooral van het prulletjes rapen als je te laat kwam. Wie weet nog hoe de tjechise zuster heette voor handwerken(lagere school)? In die tijd was ik nogal verlegen, maar heb nog goede herinerringen aan de toneelstukjes die we hebben gedaan

  Mariaschool, 1957

  ?