Tino Brouwer

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in Rotterdam

  Bekijk het volledige profiel van Tino Brouwer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tino Brouwer heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hard gewerkt en veel geleerd.

  Hard gewerkt en veel geleerd. Met een grote groep begonnen, en met een paar afgestudeerd.

  Opleiding leraren vh beroep..., 1980

  Ik heb nog wel wat herinneringen aan deze school.

  Ik heb nog wel wat herinneringen aan deze school. Op een van de klassefotos zie je een marktkraampje staan. Dat is gemaakt door verschillende ouders. Volgens mij heeft mijn vader daar toen aan meegewerkt. De juf die we hadden ging trouwen, met een aantal leerlingen verkleed als kabouter zijn we op de receptie geweest. Ik was erbij. En heb daar ook nog foto's van . . . ergens. Laat ik die eens opzoeken Wij woonden aan de Lindelaan, achter de Lindelaan lag de prunuslaan ? Ik ging veel om met Dik en Jan Terhaar die in de Prunuslaan woonden. Iemand enig idee waar Dik ter Haar terecht is gekomen.

  Kabouteroord, 1961

  Ik heb op deze schoool gezeten tot de vierde klas.

  Ik heb op deze schoool gezeten tot de vierde klas. Het systeem was niet zo een groot succes voor mij, en de klik met de docenten was er ook al niet. Na de vierde klas een transfer gehad naar de van Speijk school, dat was veel beter voor mij. Verder heb ik goede herinneringen aan de school, dikke vrienden met Dik ter Haar, ik herinner me ook Tony de Boois. Maar verder ? Wie helpt me eens op weg ?

  albert schweizerschool, 1962

  ?