Tinka deLang

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tinka deLang en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tinka deLang heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  hier begonnen toen het nog de wilhelminamavo was.

  hier begonnen toen het nog de wilhelminamavo was. Leuk oud gebouw met de kelder kantine met het winkeltje van meneer Meijer waar ik vaak zat.Ik kwam met Joyce v Ewijk, Gaby knipper, Monica Velo,Marcel Egels, Erwin de Jong. Bij ons in klas zaten ook Harry Meijer, Ronald de Vormer, Corina??, Monigue v Woezik,Monigue Stekelenburg, Ronald Broekman,Richard Compier, Ferry vd Grift, Cor van Empel, Verder was ik samen met Sandra? Doe Maar fan en was ik de alto van de groep. in het begin even wennen maar vanaf de derde was dat totaal geen probleem. Als eindexamenstunt taarten met scheerschuim in de gezichten van Beekman, van Vliet, Kuiper enz geduwd!!! Beste leeraar vond ik dhr Oskam die aardrijkskunde gaf.Al met al een leuke tijd.

  Belle van Zuylen, 1982

  een havo klas samengesteld uit leerlingen van buitenaf waardoor het een nogal samengeraapt zooitje was.

  een havo klas samengesteld uit leerlingen van buitenaf waardoor het een nogal samengeraapt zooitje was. ik herinner me ernesto demiranda, laura advokaat(beste vriendin), jeroen vd lede, ineke baas, nanda..., en verder veel gezichten zonder naam.we hadden allemaal geschiedenis in ons pakket. Erg genoten van de geschiedenis lessen van meneer vd Wal. Leuke tijd gehad in het "altogroepje", vaste plaats onder het afdak voor de school en bij de drukker Martin Meijer.

  Reformatorisch College Blau..., 1986

  ik heb zoveel leuke herinneringen aan deze tijd.

  ik heb zoveel leuke herinneringen aan deze tijd. Het was een fijne school met leuke meesters en juffen. De enige met wie ik erg veel moeite had was Ellen Hanselaar. Wat kon die boos worden!!! Bij juffrouw de Leur was het altijd gezellig. Bij haar in de klas rook het altijd naar koffie en we zongen eindeloos van:"er woonde op het eiland Urk, een sprinkhaan met een groene jurk" Wij waren met de avond 4-daagse de beste zing klas, ook omdat we met 36 waren . Inmiddels ben ik zelf alweer 10 jaar juf mar dan van kleutergroepen. ik woon samen en ik heb een dochter van ruim 2.

  Hervormde basisschool Onze ..., 1976

  ?