TINI VANLEEUWEN

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van TINI VANLEEUWEN en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  TINI VANLEEUWEN heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik herinner mij de leraren de heer Utker (toevalligheid was voorheen ook de leraar van mijn moeder) en de franse leraar de heer van Driel.

  ik herinner mij de leraren de heer Utker (toevalligheid was voorheen ook de leraar van mijn moeder) en de franse leraar de heer van Driel. De leerlingen waar ik mee omging Rika Sloof. Lily Meyer. (ik heb nog een foto van Lily en mij samen) Denkend aan Ans Wacker die verkering had met een oudere leerling Leo?(met veel brillantine in zijn haar en glad gestreken) die klassen hoger zat. Werd veel over gesproken op school.Ik vraag me af of ze ook met haar jeugdliefde getrouwd is. Carla Catz omdat ik haar zo mooi vond.Ik denk dat ze toendertijd op de Berkelselaan woonde. Ad Niessink met zijn ondeugende lach.Eigenlijk geen slechte herinneringen, het was een leuke klas. De meeste leerlingen, voor zover ik mij kan herinneren, woonden in Rotterdam Noord, zoals ik ,keek vanaf mijn balkon direct op de school.Het snoepwinkeltje naast de school werd druk bezocht.

  ULO B ( van Ruivenschool), 1948

  ?