Bekijk het volledige profiel van Tini Dekker en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Tini Dekker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

In 1968 de HAVO top gedaan op ...

In 1968 de HAVO top gedaan op deze school. Herinneringen: breien voor Vietnam. Samen luid zingend lapjes breienen van pure wol om dekens van te maken voor de napalmslachtoffers in Vietnam. Wiskunde op vrijdagmiddag. De keer dat we met z'n 5-en in een oude auto op ziekenbezoek gingen in Harderwijk en er daarna een tochtje naar Amsterdam aan vast knoopten. De hele klas in Zwolle in rep en roer, omdat ze bang waren dat ons iets was overkomen. Voor de laatste f2,50 bezine gehaald om thuis te komen. Met Diny Ijzerman, Lineke Flikweert en Henny Timmerman naar Ameland voor vakantiewerk op een camping. Daarna de Pedagogische Academie gedaan. Bij gebrek aan schoolkoor met de klas kerstliedjes gezongen o.l.v mevrouw Comello. Met de bus naar Berlijn. Onder schot genomen bij Checkpoint Charlie. Weekend klassefesst in een kampeerboerderij. Verkering met Jan de Graaf. In 1973 tentames in elkaar geschoven om tijd te krijgen voor 3 maanden zomerkampwerk in de Verenigde Staten.

2009, Tini Dekker

In het 4e jaar richting ulo-b ...

In het 4e jaar richting ulo-b gedaan met Lidia Bruininga en verder allemaal jongens. Schoolconcerten bijgewoond in de hal van de school. Tekenen van meneer Keyl, heel speciaal: leg er iets van jezelf in. In de klas met Tet Sijtsma, Jaap Tichelaar, Lidia Bruininga.

2008, Tini Dekker

In de klas met Willy van Oene,...

In de klas met Willy van Oene, Tineke Hof, Ans van de Belt, Lucy Onderdijk, Klaas Lindenboom, Bert Diphoorn, Klazien Esther, Anneke Bulthuis. In klas 6 les van meneer Huisman. In klas 4 en 5 les van meneer Jansen. Knikkeren op het schoolplein. In de kleine pauze naar huis om een beker melk te drinken.

2008, Tini Dekker
?