Bekijk het volledige profiel van Tineke Reuvers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

Tineke Reuvers heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik speelde veel met Baukje Ste...

Ik speelde veel met Baukje Stellingwerf en Alie de Vries,en samen met Jan Jongstra brachten we bij slecht weer en op vrijdagmiddag juf Hoekstra van de eerste klas naar huis,dat werd dan beloond met een snoepje.In de 2de klas hadden we een jonge juf,Nawijn, dat was mijn lievelingsjuf en vond het erg gezellig in haar groep.Tegen de kerst ging ik voor 4jaar naar de Maarten Lutherschool te Drachten om daarna weer terug te keren in de zesde klas bij meester Wieger v/d Veen die kon prachtig vertellen over de natuur.Ik voelde me gelijk weer helemmaal thuis op m'n oude vertrouwde school! Ik had het gevoel of ik nooit was weg geweest uit mijn klas!

2011, Tineke Reuvers

Ik speelde veel met Klaske Hav...

Ik speelde veel met Klaske Haversmidt en Titie Huisman en dan vooral op het schoolpein,kopjeduikelen,touwtjespringen,knikkeren, elastieken,hinkelhokken waren favoriet. Schoolzwemmen en gymnastiek deden we ook graag,en de school- reisjes waren ook een avontuur,Bakkeveen,'t Dolfinarium en Slagharen weet ik me nog goed te herinneren! Zie voor meer bij:school-rapportcijfer

2011, Tineke Reuvers
?