Tineke Pinchasik

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tineke Pinchasik en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tineke Pinchasik heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  het eerste jaar op de meisjesschool, het jaar daarop aan de andere kant, als voorbereiding voor de overgang naar de PIUS X school.

  het eerste jaar op de meisjesschool, het jaar daarop aan de andere kant, als voorbereiding voor de overgang naar de PIUS X school. Ik herinner me vooral het hoofd, de heer van Gils (die een mooi versje schreef in mijn poesie-album), en onze juf in de 2e, mevrouw Aalbers. Van mijn klasgenootjes herinner ik me alleen Letta Langerak.

  R.K. Basisschool St Bonifacius, 1957

  gloednieuw, strenge maar rechtvaardige mevrouw Aalbers, meester Groenendijk met wie je kon lachten en je warm maken voor muziek, juffrouw de Rooij.

  gloednieuw, strenge maar rechtvaardige mevrouw Aalbers, meester Groenendijk met wie je kon lachten en je warm maken voor muziek, juffrouw de Rooij.

  Pius X ,r.k. basisschool, 1957

  In die oude stad Zaltbommel van meester Weel die het land moest dienen in Nieuw Guinea.

  In die oude stad Zaltbommel van meester Weel die het land moest dienen in Nieuw Guinea. Meester Diederich, meester Zijp, en het vreselijke handwerken

  st josefschool, 1960

  ?