Tineke Pijnenburg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tineke Pijnenburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Tineke Pijnenburg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op de PH-school had ik een heerlijke tijd.

  Op de PH-school had ik een heerlijke tijd. Met Alies Broekroelofs en Marieke van der Duim uit Zwiep. Mijn favoriete lerares was juffrouw Nood. Ik zong graag op school en kon met Alies als canon fungeren tegen de hele klas. OP het schoolplein speelden we jongens tegen de meisjes. De jongens waren onder andere Fedde van Dam en Jelle Pruiksma, van de slager. Dat werd vaak knokken!

  Prins Hendrik, 1967

  Op deze school volgde ik de HBO AP/PB.

  Op deze school volgde ik de HBO AP/PB. In mijn klas zaten Huub Cuijpers, Rob Reimerink (AbvaKabo)en nog vele anderen. Met Anna Vermeulen maakte ik mijn eindscriptie. Zij reed toen in een oud Renaultje 4... Het was best zwaar om een avondstudie te doen, maar we hebben het allemaal gehaald!

  Hogeschool Inholland, 1985

  Latijnse les van Den Teuling met taart als we 4 uur achtereen les hadden.

  Latijnse les van Den Teuling met taart als we 4 uur achtereen les hadden. Juffrouw Scholten voor wiskunde, die je ook met je 17 jaar nog aan een oor uit de bank sleurde. De Boereale met lieden overal vandaan om mee te sporten en zo

  Regionaal Staring College, 1973

  ?