Tineke Overbosch

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tineke Overbosch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Tineke Overbosch heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Juf Geluk met haar zangkoor die ons bij haar thuis patat liet bakken in de badkamer.

  Juf Geluk met haar zangkoor die ons bij haar thuis patat liet bakken in de badkamer. En het schoolblad Visserslatijn waarmee ik ooit ben begonnen. Misschien wel de basis van mijn carriere... Ik herinner me Jan de Vries (ik zag je op de lijst staan!), Ies Hougee, Gerard ? op wie alle meiden verliefd waren, Peter Stok, Wilma, Joke, Lenie Slager. En de leraar die fysica gaf (geen idee meer hoe hij heette) en bij binnenkomst vaak brulde: Overbosch, druit! Dan had ik nog niks gedaan! De zenuwachtige handwerkjuf en de vreselijke gymlessen, de rennies van dhr. Kanters. Leuk was het!

  2004, Tineke Overbosch

  Juffrouw Koudijzer herinner ik me nog en het kleine 'gouden' sleuteltje dat we kregen toen we naar de 'grote school' gingen.

  Juffrouw Koudijzer herinner ik me nog en het kleine 'gouden' sleuteltje dat we kregen toen we naar de 'grote school' gingen. Ook de nonnen die gymnastiekles kwamen geven (een soort ritmisch gym) herinner ik me nog en het zweet dat me uitbrak toen ik voor de klas Berend Botje moest zingen. Het was de leukste school van mijn leven. Een groot constrast met de lagere school daarna!

  2004, Tineke Overbosch

  Juffrouw van der Vorm uit de eerste klas en tweede klas.

  Juffrouw van der Vorm uit de eerste klas en tweede klas. En natuurlijk Jan van Nederpelt, mijn stoere vriendje uit die tijd. Meester Van Es met zijn piepkleine fiatje en ingewikkelde breuken zal ik ook nooit vergeten!

  2004, Tineke Overbosch
  ?