Tineke Netel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tineke Netel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Tineke Netel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik werkte ong.4 mnd als invall...

  Ik werkte ong.4 mnd als invalleerkracht i.d.(toen nog) 5de klas.

  2004, Tineke Netel

  Kwam in de 1ste klas bij juf H...

  Kwam in de 1ste klas bij juf Hagendoorn, een heel goede onderwijzeres,die er rekening meehield, dat ik doordat ik al sinds mijn derde kon lezen, vaak niet bij de (lees)les was en ook dat door mijn slechte motoriek het schrijven niet altijd lukte. Soms kwam de hond, Boetsj mee naar school. Toen de 2de klas bij juf Spruyt, de derde bij juf Losekoot, jong en enthousiast, gaf na schooltijd Esperanto. De 4de stond o.l.v Dhr. Klijzing, die later een collega van mij was: Hij op de B.S.G. v.o., ik op de B.S.G. Bosschool. Aardige betrokken man. De 5de werd bemand door dhr. Zuidema en de 6de door dhr. Smit, met wie het niet zo klikte. Zingen, handenarbeid e.a. leuke dingen, waren er voor mij niet bij, want ik schreef heel langzaam, dus moest ik altijd eerst mijn werk afmaken. Klasgenoten die ik me nog herinner zijn Han Hulst, Nel Bosma, Piet (?)Hut, Joke Werkman, Piet Gutter,Floor Dalenberg, Ger Otte, Bob Houtkooper,Wim Breker, Hannie Landman? En dan de schoolreisjes: met Bello naar Bergen A/Z, Madurodam, Oud-Valkenveen

  2003, Tineke Netel

  Weet nog maar weinig van die t...

  Weet nog maar weinig van die tijd. Zat 't grootste deel bij juf De Boer en later nog bij juf Rus. Veel knippen, plakken, matjes vlechten, waar ik een hekel aan had. En maar 1x per week de kieskast (ontwikkelingsmateriaal) wat ik erg leuk vond.

  2003, Tineke Netel
  ?