Tineke Loeff

Kent 20 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tineke Loeff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

  Tineke Loeff heeft 11 klassenfoto's en kent 20 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Een gezellig klein schooltje.

  Een gezellig klein schooltje. Met heel kleine wc'tjes met houten deurtjes waar de juf overheen kon kijken. Granieten vloer. Ik herinner me nog de geur. Samen met mijn broer Hans liepen we naar school. Juf Hannie en juf Miep waren onze kleuterjuffen.

  2006, Tineke Loeff

  Een school met een non als directrice, zuster Henriette.

  Een school met een non als directrice, zuster Henriette. We mochten toen geen lange broeken dragen en petticoats. Enkele leraren: Op de Beek, van Eindhoven, Kerkhof (een man die op bijzondere wijze de geschiedenis aan ons door wilde geven. Wat niet zo gelukt is. Op het examen hadden de meeste een onvoldoende),Legeland, gymleraar vd Linden en de kookjuffrouw Schreurs-vd Laak.Die puddingbroodjes met het winkeltje waren heerlijk.

  2002, Tineke Loeff

  In de eerste klas zat ik in een Protestante klas en kregen godsdienstles van ds van den Akker, maar ook van de Pater Clazing, die de rooie Elvis werd genoemd".

  In de eerste klas zat ik in een Protestante klas en kregen godsdienstles van ds van den Akker, maar ook van de Pater Clazing, die de rooie Elvis werd genoemd". De directrice mevr. Lips was een parmantige dame. Ik heb er een heerlijke tijd gehad.

  2002, Tineke Loeff
  ?