Tineke Kool

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tineke Kool en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Tineke Kool heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel herinneringen! Bijvoorbeeld dat we in de eerste klas een schoolfeest hadden en daarna nooit meer omdat er teveel "geschuifeld "werd! Daardoor hebben we veel gemist.

  Veel herinneringen! Bijvoorbeeld dat we in de eerste klas een schoolfeest hadden en daarna nooit meer omdat er teveel "geschuifeld "werd! Daardoor hebben we veel gemist. Snoep halen bij Jamin........allemaal leuke mensen uit Andijk.........niet van het plein af in de pauze en zelfs niet met je hakken over de streep staan...juist toch doen....handwerk(prive)les van mevr. Waardenburg samen met Karin Vriend, Lia Snoek en Mariet de Zeeuw. Dat was leuk! En voor straf onder de trap zitten Tja, meneer Nap maakte je wel duidelijk dat je je had te gedragen als dochter van.....de bovenmeester. Meneer Mazereeuw de concierge, die begreep het allemaal wel,maar de Haas van Engels kreeg een sik van het gegiebel van ons: Akke-Nelie Vriend, Louise Kooiman Lia Snoek Mariet, Karin,Elza Oegema,Tineke Meyles, en zo nog een heel stel. Ik zal een oude klassefoto opzoeken.

  Chr. MAVO Groen van Prinsterer, 1969

  Het lijkt me leuk om herinneringen van anderen te horen.

  Het lijkt me leuk om herinneringen van anderen te horen. De school speelde bij ons een heel bijzondere rol omdat beide ouders er gewerkt hebben. Heel goed kan ik mij de eerste klas herinneren. Toen was alles nog erg oud, grote zwarte kachels in de hoek, houten vloeren en 's winters overstroming door gesprongen waterleidingen. Het Grote Aap Noot Mies bord hing echt nog in de klas! Enkhuizen was toen trouwens nog een verstild vissersplaatsje. Maud Kool mijn jongste zusje staat op de eerste klassefoto!

  Timotheusschool, 1963

  ?