Tineke Klaassen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tineke Klaassen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Tineke Klaassen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Veel bruidsboeketten gemaakt van cymbidiums.

  Veel bruidsboeketten gemaakt van cymbidiums. Werkweek naar Ede hard werken achter de grasmaaiers.

  2004, Tineke Klaassen

  Enkele klasgenoten Paula Sneekes, Gre Molenkamp, Lizzy de Haan, Karin Kok,Heleen Zwanenbutg, Ellis den Brok,leuke tijd gehad veel gelachen onder kookles van juffrouw Bakker,naailes van juf Fakkert,erg streng, Meester Bos als directeur was een schat.

  Enkele klasgenoten Paula Sneekes, Gre Molenkamp, Lizzy de Haan, Karin Kok,Heleen Zwanenbutg, Ellis den Brok,leuke tijd gehad veel gelachen onder kookles van juffrouw Bakker,naailes van juf Fakkert,erg streng, Meester Bos als directeur was een schat. Als afsluiting van de schoolperiode naar London met de hele klas 3t.Het Pembridge Square Hotel was ons luxe hotel s'morgens rook je de eieren met spek . Pater v Doorn was ook mee weet iemand dit nog,hij was er ook bij de gidsen{sc outing van de Laurentiuskerk]altijd bij.

  2004, Tineke Klaassen

  Spitten in de tuinen achter de oranjerie met dhr.

  Spitten in de tuinen achter de oranjerie met dhr. Hartenberg,Dhr. van Aken had het altijd warm dus veel het raam open.Dhr. Ladage bodem en scheikunde enkele klasgenoten:Jan van Laar,Paula Sneekes,Wollie Hassink,Fred Bijl,Gemma van Dijk,Hannie vd Werf,Joke Tuyn,Nico Bargpeter,Hans vd Born.

  2004, Tineke Klaassen
  ?