Tineke Kamerling

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tineke Kamerling en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tineke Kamerling heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Jetty gaf Nederlands.

  Jetty gaf Nederlands. Ze stond daar altijd met het groene boekje. De Bijbel van Jetty.

  N.A.M.S., 1987

  Ik woonde tegenover de school en zat in de a klas bij mevrouw Clement.

  Ik woonde tegenover de school en zat in de a klas bij mevrouw Clement. Ingrid Groenewegen was mijn vriendinnetje en daarmee heb ik nog steeds contact. Verder zat ik in de klas met Joke de Boer, Doorke Martijnse, Rob Jansen, Henny Stuurman, Hans Hamburg en Hans Brosius en Hans Konings. In de 4e klas kregen we juffrouw Dalmeijer, die kon fantastisch tekenen. Mijnheer Heijboer, het schoolhoofd vierde een jubileum en de hele school zong hem in kanon toe. In de 5e kregen we mijnheer Straatman, die vond ik niet echt aardig, hij moest altijd bepaalde leerlingen pakken, zoals Vence Nooitrust, die hij dan gemeen in zijn oor kneep en omdraaide.

  Spartaschool, 1958

  Ik zat in de groep die in januari 1973 begon.

  Ik zat in de groep die in januari 1973 begon. Onze klassedocente was mevrouw Meester. In de klas zat o.a. Harry vd Berg en Sal Vega en Henk Quekel. Ik heb enorm leuke herinneringen aan Paula Kuiters, waarmee ik vaak nachtdiensten draaide op pav. 6

  Anna Reijnvaanschool (Wilhe..., 1973

  ?