Tineke denHertog

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tineke denHertog en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Tineke denHertog heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Was leuk, alleen was ik niet al te ijverig, he Jeniffer? Maar goed, toen kwam ook Gerben nog eens (hij is geboren op 30 Sept 2003) Ondertussen werk ik zonder diploma bij de RIBW- Oost Veluwe, en dat bevalt echt prima!!! Heel leuk werk, eigenlijk precies

  Was leuk, alleen was ik niet al te ijverig, he Jeniffer? Maar goed, toen kwam ook Gerben nog eens (hij is geboren op 30 Sept 2003) Ondertussen werk ik zonder diploma bij de RIBW- Oost Veluwe, en dat bevalt echt prima!!! Heel leuk werk, eigenlijk precies wat ik wil en wat ik kan, dus het kan niet beter!!!!

  2004, Tineke denHertog

  Was een leuke tijd, maar ja, de man die ik tegen kwam was nog leuker, en dan is de keuze snel gemaakt!!!.

  Was een leuke tijd, maar ja, de man die ik tegen kwam was nog leuker, en dan is de keuze snel gemaakt!!!

  2004, Tineke denHertog

  Ik heb goede herinneringen aan mijn tijd op de rehoboth, eerst nog op de Benjamin, en ik kan me nog goed herinneren dat we als kleutertjes onze eigen stoel moesten verhuizen naar de wat toen zou worden BASISSCHOOL.

  Ik heb goede herinneringen aan mijn tijd op de rehoboth, eerst nog op de Benjamin, en ik kan me nog goed herinneren dat we als kleutertjes onze eigen stoel moesten verhuizen naar de wat toen zou worden BASISSCHOOL. Het afscheid van Meester van Vliet, waarbij hij voor de grap een oude fiets kreeg moet kromme banden etc. Maar goed, dat zijn mijn vroegste herinneringen. Henrieke Last was altijd mijn beste vriendin, tot aan het einde van groep acht, toen opeens was het over, jammer dat wel elkaar niet meer spreken, maar ja zo gaat dat he, je krijgt je eigen dingen.

  2004, Tineke denHertog
  ?