Tineke Bouwman

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tineke Bouwman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Tineke Bouwman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam in het 4e jaar binnen na de Tuinbouwschool en ik wist mijn examen pakket zo samen te stellen dat er geen kook of naaldvak in mijn pakket zat op 1 uurtje stofversieren na.

  Ik kwam in het 4e jaar binnen na de Tuinbouwschool en ik wist mijn examen pakket zo samen te stellen dat er geen kook of naaldvak in mijn pakket zat op 1 uurtje stofversieren na. Maar op die maandag was ik in dat uur vrijwel altijd ziek. Dat was toch niet aan mij besteed en ging altijd koffie drinken met Yvonne uit 4b. wie kan mij nog herinneren. De bijnaam die ik van dhr. Swartjes kreeg op de eerste engelse les was Titi( de grobbel uit Tita Tovenaar). Ik zou het leuk vinden om weer eens wat te horen

  Maria in den Wijngaard, 1977

  Ik kwam binnen in klas 1a en werd(vanwege mijn lengte) de eerste dag al meteen bevorderd tot Tuinkabouter van de school.

  Ik kwam binnen in klas 1a en werd(vanwege mijn lengte) de eerste dag al meteen bevorderd tot Tuinkabouter van de school. Ik werd terug werd gezet naar 1c en door dhr. Luyendijk de eerste les al Tinus plotseling genoemd.Ik was altijd de kleinste van de klas geweest Wie kan mij herinneren

  Lagere Tuinbouwschool, 1972

  ?