Tine Kortekaas

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tine Kortekaas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Tine Kortekaas heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Mevrouw Kedde die s'avonds het licht uit kwam doen om 10 uur.

  Mevrouw Kedde die s'avonds het licht uit kwam doen om 10 uur. Ik deelde een kamer met Ineke Hartman en nog iemand wiens naam mij is ontschoten. Bineke Eykenaar had de kamer tegenover die van ons. Ik herinner me Janne Aalders, Annemarie uit Amstelveen, Evelien? Van de leidsters herinner ik me Karin, Erna, Lieske. Van de kinderen herinner ik me Erwin Kroon, Henk brachten,Treesje ?,Petra ?,Ruud ?,Raymond ?, Andre ?. Ik ben benieuwd of de kinderen van vandaag nog steeds buiten slapen.Ik herinner mij ook dat het Kinderdagverblijf aan de Heyenoordse weg lag.

  2004, Tine Kortekaas

  Herinner me juffrouw Spaargaren in de 1ste klasen hoe het tegenviel om te horen dat ze met ons mee ging naar de 2e klas!! Veel leuker in klas 3 met juff Breedeveld.

  Herinner me juffrouw Spaargaren in de 1ste klasen hoe het tegenviel om te horen dat ze met ons mee ging naar de 2e klas!! Veel leuker in klas 3 met juff Breedeveld. Wie kent nog het 'mandje' van zuster Lidewijde (waar halen zo'n naam vandaan?). Ze had altijd iemand om het van het Liduina naar de school te dragen.

  2004, Tine Kortekaas
  ?