Tine Bakker

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tine Bakker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Tine Bakker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Froukje weissenbach.Ik kan mij...

  Froukje weissenbach.Ik kan mij nog veel namen herinneren van mijn klasgenoten. ook ben ik nog in het bezit van een klassefoto.

  2005, Tine Bakker

  Op mijn derdejaar mocht ik bij...

  Op mijn derdejaar mocht ik bij uitzondering naar de kleuterschool,(omdat wij aan het water woonde,en ik vond dat erg aantrekkelijk ). Door mijn zussen werd ik naar school gereden in een zelfgemaakt houten wandelwagentje .Mevr vanEs was het hoofd van de school.Ik heb hele goede herinneringen aan haar . .We hadden ook een tuintje bij de school ,dat verzorgd werd door de kinderen ..Ook was er een klimtoren van autobanden,en een zandbak.tinij weissenbach.Nu heet ik Tine Bakker Weissenbach.

  2005, Tine Bakker

  Ik zat in de klas met o,a Akk...

  Ik zat in de klas met o,a Akke Ufkes,Wijnie vogelenzang,marjolein vis,annie schouten,frans kuif,ria rijkaart annie weber,verder kom ik niet.Juffr Vink in de eerste klas en ook met annie sterk.Er stond een kachel in de klas met een rond scherm .Soms hingen er natte kledingstukken van ons er op te drogen.Het schoolplein was gescheiden ,de ene helft meisjes en de ander voor de jongens.Het was voor mij een dromerige tijd.

  2005, Tine Bakker
  ?