Bekijk het volledige profiel van tina brink en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

tina brink heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Geen...

Geen

2010, tina brink

Ik weet niet veel meer van dez...

Ik weet niet veel meer van deze schoolperiode. Ik ken nog een aantal leerlingen en nu ik de foto's heb gezien komt er weer een beetje naar boven.De leraren kende ik nog wel.Heb zelfs een paar jaar geleden nog stage gelopen op deze school,bij de juf waar ik in de klas heb gezeten.Dat was echt supertof. Toen was ik echt een duivel en deed veel dingen verkeerd,maar dat was niet de reden dat ik gepest werd.... Nu is alles veranderd,de tijd en ik zijn veranderd. Ik woon nu samen en ben veel verstandiger geworden. Alles wat ik eerder verkeerd deed heb ik achter mij gelaten en ben opnieuw begonnen. Na deze schooljaren zijn we verhuisd naar Musselkanaal. In 2004 is mijn moeder overleden en een jaar later ben ik samen gaan wonen,omdat het thuis niet meer uit te houden was.Nu ben ik gelukkiger dan dat ik ooit geweest ben.

2010, tina brink

Ik was de beste van de klas en...

Ik was de beste van de klas en had mijn opdrachten altijd op tijd af.Toch beviel de school mij niet. Het enigste wat leuk was aan deze school,was dat je kon spijbelen.

2010, tina brink
?