Bekijk het volledige profiel van Timothy Meurink en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Timothy Meurink heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Heb slechts twee jaartjes op d...

Heb slechts twee jaartjes op deze school gezeten, daarna verhuisde ik naar Seghwaert en ging ik dus naar de Robbedonk. Kan me niet gek veel meer herinneren van deze school maar wel: juffrouw Kraak, meester Paul Mos, Leon Hamstra en Joyce.

2003, Timothy Meurink

Heb gelukkig maar één jaartje ...

Heb gelukkig maar één jaartje op deze school gezeten, was er namelijk niet echt kapot van... Vond al die opdrachten zo waardeloos dat ik bijzonder bekwaam werd in het vervalsen van de benodigde parafen. Uiteindelijk ben ik gelukkig toch nog op het rechte pad terecht gekomen...

2003, Timothy Meurink

Leuke en gezellige school! Met...

Leuke en gezellige school! Met Juf Ria, meester Venus, Peter Hoedeman, meester Bruno en meester Deegen. Gave tijd. Vooral met de weeksluiting! Heb ook nog meegedaan in de musical aan het eind van de 6e klas. Herinner me o.a.: Aubry, Rodney, Danielle Roelofswaart, Jessica Heilbron, Sandra Bruel , Mark-Hans, Yvonne, Saskia Bronckhorst (die helaas verhuisde naar Delft). Het "overlopertje" doen op het schoolplein was altijd gaaf! En sneeuwballen gooien tegen de Prins Maurits school!

2003, Timothy Meurink
?