Bekijk het volledige profiel van Timo van de Kasteele en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Timo van de Kasteele heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Geweldige Hogeschool. Lekker c...

Geweldige Hogeschool. Lekker chaotisch geregeld. Docenten die je werk en cijfers kwijt raken. Dat mag de pret niet drukken. Het opleiding Communicatie heeft een wat schoolskarakter. Werkt erg prettig. Hierdoor is het zonder moeite mogelijk om in vier jaar je HBO binnen te slepen. Veel discipline is er niet nodig. Het pad wordt uitgestippeld. Je dient alleen maar te volgen. Heeft voor als nadelen. Minder vrijheid als op mijn middelbareschool. In het begin vereiste dat enige gewenning.

2008, Timo van de Kasteele

Een van de betere middelbaresc...

Een van de betere middelbarescholen in Zuidwest-Brabant. Het Dalton systeem, wat het zelfstandig werken stimuleert, is niet voor iedereen weggelegd. Heb zowel positieve als negatieve ervaringen met het systeem. Toch zou ik het nooit hebben willen ruilen voor een normaal schoolsysteem. Door zelf je tijd in te delen, is het mogelijk om zelf je vrijetijd te bepalen. Erg fijn. Nadeel is dat er geen echte deadline is. Te weinig discipline resulteert dan in een studievertraging. Ging destijds om met: Olaf van Aalst, Maarten Abeling, Sara Aben, Bram Boluijt, Luuk van der Knaap.

2008, Timo van de Kasteele

* Ging om met (waren cool) Ol...

* Ging om met (waren cool) Olaf van Aalst Sjoerd Maas Hanneke Franken Tom Huijgen Jeantine Schuurmans Joyce Herrings Bart Bikkers Willemijn Vermeurs Robbert Krootjes * Favo leraar Leo Reijnders * Liefdes? Ja...

2006, Timo van de Kasteele
?