Tim Dort

Kent 0 personen

Burg. staat - , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Tim Dort en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Tim Dort heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  De noodlokalen aan de Baden Powellweg.

  De noodlokalen aan de Baden Powellweg. Hele aardige en jonge Juffrouw. Mw. Lokkerbol later Lacraoux was haar eerste klas en ik zou haar helpen met de waterbak, maar geen emmer eronder gezet dus ... dweilen. Hele prettige herinneringen aan deze school en juf. We hebben nog jaren lang contact gehouden.

  2006, Tim Dort

  Ik heb slechts 1 jaar op deze school gezeten (Noorwegen 111 ??) en heb er een zooitje van gemaakt.

  Ik heb slechts 1 jaar op deze school gezeten (Noorwegen 111 ??) en heb er een zooitje van gemaakt. Mijn keuze was een andere richting maar op advies van de leraar stuurde mijn ouders me naar de mavo. ik werd dan ook regelmatig bij het kantoorje van Hans Ansingh en dhr vd Bilt of Lagerweij gezet. Ik kan me niet zo veel klasgenoten herinneren alleen dat we een tweeling in de klas hadden Ellen en Birgit, die we de gezusters Hamster noemde en Sandra Bing. Verder weet ik dat we Mw van Rijn voor nederlands hadden en een klein "wijvie" voor frans.

  2003, Tim Dort

  Na het tweede brugklas jaar ben ik de horeca kant opgegaan en heb daar in de klassen 3K1 en 4K1 gezeten bij de heren Bosschaard, Terburg en Rijnierse.

  Na het tweede brugklas jaar ben ik de horeca kant opgegaan en heb daar in de klassen 3K1 en 4K1 gezeten bij de heren Bosschaard, Terburg en Rijnierse. De horeca "driëenheid" als je bij de ene wat flikte kreeg je het ook nog eens bij de ander twee voor je kiezen. Namen van klasgenoten kan ik me eigenlijk niet goed herinneren. Na de school opleiding ben ik bij EuroCrest hotels gaan werken.

  2003, Tim Dort
  ?